dymcio111 Napisano 9 Lipca 2012 Autor Napisano 9 Lipca 2012 Poczekaj do jutra jak bedzie pogoda i wyjde na rower to wezme aparat i cykne kilka fotek i zrobie recenzje
Pwmichu Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Mam Topeaka chyba tego średniego, jednak za dużo do niego nie wejdzie. Wożę dwie łyzki do opon, multitool, smar do łańcucha 120ml i zestaw do łatania. Oprócz tego wrzucam tam pęk kluczy domowych i sakwa pełna po brzegi. Uploaded with ImageShack.us
jhendrix Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Dzieki a masz moze zdjecia jak to wyglada z tylu?
dymcio111 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Napisano 10 Lipca 2012 Nie zdążyłem napisać do końca recenzji, to koło południa dodam jak więcej fotek dorobię Jak to się prezentuje u mnie w rowerze możesz zobaczyć fotki u mnie na profilu w garażu.
dymcio111 Napisano 11 Lipca 2012 Autor Napisano 11 Lipca 2012 Proszę Cię bardzo [Torba podsiodłowa] Topeak Aero Wedge Pack Large - recenzja - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
jhendrix Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Dziękuję bardzo mi pomogleś kupię chyba wersję medium,pozdro. Albo mi sie wydaje albo PWmichu tez ma wersje Large?
dymcio111 Napisano 11 Lipca 2012 Autor Napisano 11 Lipca 2012 Troche ciężko stwierdzić po zdjęciach różnie może się wydawać w zależności z jakiej odległości było robione zdjęcie, ale mi się wydaje że jego to Medium, sądząc jeszcze po zawartości jaka wchodzi. Trzeba by było zmierzyć torebkę. na pewno rozmiar M lub L bo tylko te są powiększane i mają dodatkowy suwak do tego celu. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
Pwmichu Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Wydaje mi się, że moja jest jakaś taka mniejsza od Twojej. Po otwarciu otwór przy końcu jest dużo mniejszy. Jutro sprawdzę wymiary
jhendrix Napisano 14 Lipca 2012 Napisano 14 Lipca 2012 A orientuje sie moze ktos gdzie dostane tą torbe w trojmiescie? Nigdzie jej nie moge znalezc,.
arw Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 A czy ktoś używa sakwy marki LEZYNE? Jest dość droga, ale wygląda na porządną. Ma dwa zamki bodajze a wnętrza dzielone przegrodami. Jesli ktos potwierdzi, że warta tych pieniedzy to biorę Dokładnie ta: http://www.centrumrowerowe.pl/pl-PL/produkt/103596/459/Torebka-podsiodlowa-M-CADDY-LEZYNE Ew. wersja "S" Wymagania, ma zmieścić: Telefon kom, klucze od mieszkania, imbusa 5, dętkę, ew. zestaw naprawczy dętek, Tyle
dymcio111 Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Też myślałem nad tą Lezyne, ale nie mogłem znaleźć zbytnio info, a do tego jeszcze rozmiar i opinie zaważyły, że kupiłem Topeaka i nie żałuję Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
Darek14 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 http://www.mikesport.pl/sport-arsenal-snc-501-1-torba-pod-siodo-z-zatrzaskiem.html Używam takiej i jestem zadowolony. Jest mocowana na zatrzask i jest dosyć pojemna - wożę w niej dętkę, imbusy, łatki, skuwacz, małą pompkę, łyżki do opon.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.