Skocz do zawartości

[Torba podsiodłowa] Coś większego na dalsze jazdy

dymcio111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam Topeaka chyba tego średniego, jednak za dużo do niego nie wejdzie. Wożę dwie łyzki do opon, multitool, smar do łańcucha 120ml i zestaw do łatania. Oprócz tego wrzucam tam pęk kluczy domowych i sakwa pełna po brzegi.

20120710193317.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

Nie zdążyłem napisać do końca recenzji, to koło południa dodam jak więcej fotek dorobię :) Jak to się prezentuje u mnie w rowerze możesz zobaczyć fotki u mnie na profilu w garażu.

Napisano

Troche ciężko stwierdzić po zdjęciach różnie może się wydawać w zależności z jakiej odległości było robione zdjęcie, ale mi się wydaje że jego to Medium, sądząc jeszcze po zawartości jaka wchodzi. Trzeba by było zmierzyć torebkę. na pewno rozmiar M lub L bo tylko te są powiększane i mają dodatkowy suwak do tego celu.

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Napisano

Wydaje mi się, że moja jest jakaś taka mniejsza od Twojej. Po otwarciu otwór przy końcu jest dużo mniejszy. Jutro sprawdzę wymiary :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

A czy ktoś używa sakwy marki LEZYNE?

Jest dość droga, ale wygląda na porządną. Ma dwa zamki bodajze a wnętrza dzielone przegrodami.

Jesli ktos potwierdzi, że warta tych pieniedzy to biorę ;)

Dokładnie ta: http://www.centrumrowerowe.pl/pl-PL/produkt/103596/459/Torebka-podsiodlowa-M-CADDY-LEZYNE

Ew. wersja "S"

Wymagania, ma zmieścić:

Telefon kom, klucze od mieszkania, imbusa 5, dętkę, ew. zestaw naprawczy dętek,

Tyle ;)

Napisano

Też myślałem nad tą Lezyne, ale nie mogłem znaleźć zbytnio info, a do tego jeszcze rozmiar i opinie zaważyły, że kupiłem Topeaka i nie żałuję :)

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...