marek1578 Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 chcem sobie kupis rajtuzy kolarskie ale nie wiem z jakiego materialu;/ co polecacie na jesien wiosne?? zeby bylo ciepla ale nie goraco;) poradzcie cos... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Po pierwsze sprecyzuj ile chcesz na nie wydać. A po drugie czy mają być z wkładką czy bez. Mogę polecić Tobie spodnie kolarskie z firmy BCM Nowatex. Długie na szelkach z wkładką z CoolMaxu firmy Du Pont. Spodnie są ciepłe, wykonane z materiału Miti Lombardia, który cytuje "Zapewnia on ochronę przed chłodem, wiatrem i wilgociuą, a zarazem dobre dopasowanie, oddychalność i odprowadzanie potu" Koniec cytatu Na boku spodnie mają lampas drużyny CSC. Testowane były w zeszłą niedzielę. Ze względu na przenikliwy i zimny wiatr ubrałem pod nie 2 pary kaleson i było mi naprawdę ciplutko. Muszę zaznaczyć ze były one szyte dla mnie na miare (mam 204 cm wzrostu). Cena: z lampsaem 150 zł, bez 130 zł. PS. Kupiłem je na wiosne i jesień, więc myśle, że powinny spełnić swoją powinność. Jestem z nich w pełni zadowolony, ale jak zwykle każdy z nas ma swoje subiektywne odczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.