gogloides Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Zachciało mi się dzisiaj wyczyścić mój pseudo uginacz i w związku z tym mam pytanie, jak będzie się zachowywała moja Gila, gdy usunę te gumę, która jest w środkowej części sprężyny. Wygląda mnie więcej jak na tym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matro Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 zapewne ma jakies zadanie izloujace, nie warto zrywac dla zaosczedzenia kilku gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogloides Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Przy wadze tego amora to te kilka gram nie ma żadnego znaczenia. Bardziej chodziło mi, czy ta guma nie powoduje wolniejszego rozprężania sprężyny. A np na tym zdjęciu są juz takie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matro Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Przy wadze tego amora to te kilka gram nie ma żadnego znaczenia. Bardziej chodziło mi, czy ta guma nie powoduje wolniejszego rozprężania sprężyny. A np na tym zdjęciu są juz takie 3 nie ma wpływu, widać że przylega ściśle, a pozatym jest pare mm szczeliny luzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajnik Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 guma ma zadanie by sprężyna nie dzwoniła wewnątrz lagi, gdy się rozpręża na wybojach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.