Skocz do zawartości

[SRAM] Gdzie w Poznaniu można rozsądnie nabyć części Srama?

xnutez

Rekomendowane odpowiedzi

xnutez polecam sklep sbike.pl :) robiłem tam zakupy ostatnio i maja dobre ceny, ponadto mozesz negocjowac cene jesli chcesz zostawic tam wiecej pieniedzy :D

Dzięki, rzeczywiście wybór widzę że mają. A z "obsługi klienta" byłeś zadowolony? Pytam bo jestem uczulony na sklepy a takich jest większość niestety gdzie klienta traktuje się jak zło konieczne.

szczerze? Nigdzie.

Ryba drożyzna Cyklotur też ostatnio drogo, Colex beznadziejny... jak chcesz tanio to allegro

Kiedyż się interesowałem tematem i widzę że niewiele się zmieniło.

Orientujesz się może gdzie teraz najlepiej pojechać i zostać normalnie obsłużonym?

Kiedyś Ryba właściwie tylko trzymał poziom, nadal jest w miarę ok?

szkoda, że nie pod każdym względem :), ale suma sumarum najlepszy sklep w Poznaniu jeżeli chodzi o kompleksowość obsługi :) No a że drogo, cóż.

Jak masz grubsze siano do wydania to daj znać, mam rabat wszędzie poza colexem, którego właściciela nie darzę nadmierną sympatią za numer jaki wywinął mi z dystrybutorem SSC.

Trochę wydam. Wymieniam cały napęd na SRAMA. Ale części nie wiem gdzie kupię. Gdybym znał angielski kupiłbym w CRC. Dawno dawno temu bardzo dobre opinie słyszałem o serwisie na skrzyżowaniu ulicy Kościelnej. Ale nie pamiętam nazwiska właściciela.

Jak masz grubsze siano do wydania to daj znać, mam rabat wszędzie poza colexem, którego właściciela nie darzę nadmierną sympatią za numer jaki wywinął mi z dystrybutorem SSC.

Colex to jest dopiero tragedia no i widzę że nic się nie zmienia z tym badziewiem od lat .

U Ryby jest bardzo ok, jest też bardzo drogo - ogólnie korzystam z serwisu drogo ale wiem że zrobią

Można też do Maxa, ale on na sklepie nie ma dużo sprzętu, dlatego nie wymieniłem, gdy pytałeś o Srama :)

Serwis tańszy niż u Ryby

A Max gdzie ma serwis że uprzejmie zapytam?

grunwaldzka

Rowerownia - Sklep i serwis rowerowy Poznań

Co do cen, nie ma obrotu ogromnego to i rabatów na srama shimano też nie ma super, to raczej butik dla zawodników i pod tym względem ruch mają większy niż możliwości lokalowe :)

na srama u ryby mogę Ci załątwić rabat 10%, przy kwocie 1300zł +- wyjdzie ze 150zł, flaszka 0.5 do mnie ;p

Biketop to sklep i serwis a ja miałem na myśli sam serwis. Przy okazji Biketop to podobnie jak Colex miejsce które należy omijać.

Kolega podrzucił mi nazwę serwisu Marian Faryniarz. Mieści się na Poznańskiej według google.

Miał ktoś może do czynienia z tym serwisem i jest w stanie potwierdzić lub zaprzeczyć opiniom?

Biketop to sklep i serwis a ja miałem na myśli sam serwis. Przy okazji Biketop to podobnie jak Colex miejsce które należy omijać.

Kolega podrzucił mi nazwę serwisu Marian Faryniarz. Mieści się na Poznańskiej według google.

Miał ktoś może do czynienia z tym serwisem i jest w stanie potwierdzić lub zaprzeczyć opiniom?

Faryniarz to pasjonat, potrafi dobrze i bardzo szybko zrobic - mialem u niego wymiane suportu (rower stary jak swiat tak ze nasmarowal/przejrzal za darmo, ot tak przy okazji). Co do ceny to nie wiem, bo tylko u niego i w Colexie mialem robiony, a jak wiadomo - w Colexie na od###### i drogo.

Faryniarz to pasjonat, potrafi dobrze i bardzo szybko zrobic - mialem u niego wymiane suportu (rower stary jak swiat tak ze nasmarowal/przejrzal za darmo, ot tak przy okazji). Co do ceny to nie wiem, bo tylko u niego i w Colexie mialem robiony, a jak wiadomo - w Colexie na od###### i drogo.

Twoja opinia jest kolejną bardzo dobrą którą słyszę na temat Pana Faryniarza. Muszę się w końcu wybrać. Oczywiście zdam relację na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...