Skocz do zawartości
  • 0

Transport roweru

Gość Dawid

Pytanie

Witam.

Szukałem w FAQ i podforum ogólnym a także w wyszukiwarce i znaleźć nie mogę :/ Jedynie tematy transport kolejowy, samolotowy, bagażnik. Mam do przewiezienia 2 rowery przez pół Polski. Transport kolejowy odpada, bo nie mam 2 wolnych dni, żeby jechać w obie strony, a podróż zajmuje ponad 8h. Bagażnik na klapę od bagażnika próbowałem zamontować ale okazało się, że do mojego modelu samochodu nie pasował. Druga kwestia, że jestem obecnie w Bydgoszczy, a rowery są w okolicach Suwałk, więc musiałbym kupić bagażnik dopasowany do mojego auta (tamten był pożyczony od teścia i nie pasował) i zainwestować w paliwo w dwie strony :(

Można jeszcze wysłać rowery kurierem, ale to jest dość sporo zachodu i nie mogę prosić teścia (bo u niego obecnie te rowery zostały), żeby szukał do nich kartonów, rozkręcał, pakował i zamawiał kuriera, to dla niego zbyt dużo kłopotu by było :(. Czy nie istnieje jakiś kurier, który mógłby zamontować rowery bez rozkręcania jak w pociągu i po prostu je przywieźć? Chciałbym mieć te rowery przed wakacjami u siebie, a do tego czasu prawdopodobnie nie będę mógł po nie pojechać.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...