Skocz do zawartości

[1500 zł]Rower trekkingowy damski, dla niskiej osoby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szczęśliwie trafiłam na owe forum rowerowe :icon_cool: Od pewnego czasu rozglądam się za rowerem dla siebie... niestety mam problem bo jestem dosyć niską osobą.... sklepy w okolicy niewiele mają mi do zaoferowania w tym temacie, proponują mi ramy '18 i '17, na szczęście dokształciłam się nieco przed zakupami i wiem, że to nie jest dobry pomysł :icon_confused:

Myślę że czeka mnie kupno roweru w sieci, więc nie będę mogła sie przymierzyć do niego, trzeba będzie polegać na wymiarach. Dodam, że mierzę 155cm i waże 52kg- żeby była jasność już nie urosnę :laugh:

Podaję moją propozycję roweru:

Rower crossowy Raleigh Everest W

Chciała bym się zmieścić w 1 500 zł chociaż sama nie wiem czy to i tak nie jest za dużo, nie jeźdżę regularnie a jeżeli zacznę to będzie dojeżdzanie nim do pracy- boję się też, że wychodząc z niej nie będę miała czym wrócic do domu... niby teren monitorowany, zamknięcie oczywiste ale rowery znikają :verymad:

Poczytałam trochę forum i znalazłam informację, że niektóre tańsze rowery np. polskich producentów nie wiele odbiegają od tych droższych, być może jest to jakieś rozwiązanie dla mnie?

Nie wiem jednak w którym kierunku zacząc szukać... no i jeszcze wybór utrudniony bo rama musi być mała :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...