rewers Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam, Szukam roweru do miasta. Tylko i wyłącznie asfalt, chodniki, ewentualnie utwardzone drogi „na skróty” (ale to tylko ewentualnie). Chciałbym jeszcze raz na jakiś czas (jeżeli w ogóle, ale wolę mieć taką możliwość) wyjechać na jakąś dłuższą wyprawę, ale też tylko porządnie drogi. Żadne off-road. W skrócie: rower do dojazdu do pracy i z powrotem Chciałbym, żeby miał sporo toreb. Byłoby idealnie, gdybym mógł w nim przewozić komputer 15’6 cala. Wzort: 182 Waga: 74 Wysokość od krocza do ziemi: 78 Jak na razie znalazłem Kross Trans Siberian. Co o nim myślicie? http://www.kross.pl/pl/2012/trekking/trans-siberian ale chętnie spojrzę na inne cikeawe rowery. Cena: ten Kross jest w cenie 1350, więc niech to będzie maks (ewentualnie 1400, jeżeli naprawdę warto) Wolę nowy rower, nie jestem przekonany do używanych
nemo2009 Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Jak na razie znalazłem Kross Trans Siberian. Co o nim myślicie? Ja znalazłem dla Ciebie Rometa Waganta 1.0 lub 2.0.Oba mają napędy 24 biegowe,lepsze widelce od tego Krossa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.