Skocz do zawartości

[~700] uniwersalny dla dziewczyny który wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Rower jak w temacie, używany będzie przez kobiete do spokojnej jazdy po asfalcie plus okazjonalnie wypady na utwardzone drogi za miasto.

W tej cenie znalazlem do tej pory dwa ciekawe moim zdaniem rowery i nie potrafie zdecydować się na jeden. Jestem też otwarty na inne propozycje.

Decathlon - rowery rower trekkingowy B'TWIN - ORIGINAL 3 B'TWIN - do rekreacyjnych przejażdżek i okazjonalnego przemieszczania się po szosach i drogach nieutwardzonych.

SUPER ROWER MTB AFFIX LADY 26 SHIMANO ALU 2 KOLORY (2288061948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Napisano

Naprawde nikt nie ma nic do powiedzenia...? Rozumiem ze dyskusja o rowerach za 6000 jest ciekawsza ale kazdy kto szuka tu pomocy chcialby ja znalesc...

Ten 2 rower wyszukałeś po liczbie ofert??? hehe Nie masz trochę więcej kasy? Znając życie będziesz żałował wyboru za jakiś czas jak zacznie się wszystko sypać:)

Napisano
Rozumiem ze dyskusja o rowerach za 6000 jest ciekawsza ale kazdy kto szuka tu pomocy chcialby ja znalesc...

No... trudno się dziwić, że ciekawsza:)

Przeglądałeś forum? Widziałeś ile osób w podobnej do ciebie sytuacji dostało pomoc? Choćby czytając posty wcześniejsze powinieneś już co nie co wiedzieć.

Mimo, że w Decathlonie są raczej dobre rowery, ten to jakieś cudactwo, Stalowa ciężka rama (nie zawsze stal = ciężka), stery strego typu, pomieszanie Shimano ze Sramem,

Drugi, amortyzatopodobne coś co do niczego nie potrzebne tym bardziej w tym przypadku, oba rowery na 26" kołach.

Do jazdy po mieście bardziej należałoby szukać roweru cross, lub miejskiego, holendra. Jedź z dziewczyną do sklepu rowerowego niech się przejedzie różnymi typami i powie na którym najlepiej się czuje. Do 800zł znajdziesz lepsze oferty polskich producentów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...