ruskakluska Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam. Rower jak w temacie, używany będzie przez kobiete do spokojnej jazdy po asfalcie plus okazjonalnie wypady na utwardzone drogi za miasto. W tej cenie znalazlem do tej pory dwa ciekawe moim zdaniem rowery i nie potrafie zdecydować się na jeden. Jestem też otwarty na inne propozycje. Decathlon - rowery rower trekkingowy B'TWIN - ORIGINAL 3 B'TWIN - do rekreacyjnych przejażdżek i okazjonalnego przemieszczania się po szosach i drogach nieutwardzonych. SUPER ROWER MTB AFFIX LADY 26 SHIMANO ALU 2 KOLORY (2288061948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ruskakluska Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Napisano 29 Kwietnia 2012 Naprawde nikt nie ma nic do powiedzenia...? Rozumiem ze dyskusja o rowerach za 6000 jest ciekawsza ale kazdy kto szuka tu pomocy chcialby ja znalesc...
softnet Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 Naprawde nikt nie ma nic do powiedzenia...? Rozumiem ze dyskusja o rowerach za 6000 jest ciekawsza ale kazdy kto szuka tu pomocy chcialby ja znalesc... Ten 2 rower wyszukałeś po liczbie ofert??? hehe Nie masz trochę więcej kasy? Znając życie będziesz żałował wyboru za jakiś czas jak zacznie się wszystko sypać
Froop Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 Ile masz wzrostu, jakiego rozmiaru ramy potrzebujesz? Ile możesz wydać max na rower? edit; http://allegro.pl/leciutki-cross-busetto-28-acera-zoom-wyprzedaz-i2278851363.html tutaj coś lepszego, ale sam nie wiem czego szukać, tak jak wyżej napisałem podaj wzrost/rozmiar ramy i kwotę jaką możesz przeznaczyć
ruskakluska Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Napisano 29 Kwietnia 2012 Dziewczyna ma 162 cm wzrostu i 700 zl do wydania
krism4a1 Napisano 30 Kwietnia 2012 Napisano 30 Kwietnia 2012 Rozumiem ze dyskusja o rowerach za 6000 jest ciekawsza ale kazdy kto szuka tu pomocy chcialby ja znalesc... No... trudno się dziwić, że ciekawsza:) Przeglądałeś forum? Widziałeś ile osób w podobnej do ciebie sytuacji dostało pomoc? Choćby czytając posty wcześniejsze powinieneś już co nie co wiedzieć. Mimo, że w Decathlonie są raczej dobre rowery, ten to jakieś cudactwo, Stalowa ciężka rama (nie zawsze stal = ciężka), stery strego typu, pomieszanie Shimano ze Sramem, Drugi, amortyzatopodobne coś co do niczego nie potrzebne tym bardziej w tym przypadku, oba rowery na 26" kołach. Do jazdy po mieście bardziej należałoby szukać roweru cross, lub miejskiego, holendra. Jedź z dziewczyną do sklepu rowerowego niech się przejedzie różnymi typami i powie na którym najlepiej się czuje. Do 800zł znajdziesz lepsze oferty polskich producentów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.