Nairda Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów Stwierdziłem iż mój stary rower nie nadaje się do niczego i potrzebuję nowego sprzętu. Zamierzam głównie jeździć po drogach asfaltowych , z lekkim zacięciem sportowym(chciałbym aby rowerek mógł osiągać przyzwoite prędkości). Potrzebuję porady ponieważ nie interesuje się totalnie rowerami. i nie wiem co wybrać. Więc zwracam się do was o radę. W oko wpadł mi taki o rowerek, http://allegro.pl/merida-crossway-10-v-52cm-2012-gratisy-lublin-24h-i2280499394.html Co o nim myślicie macie jakieś inne typy które można zaproponować za tą kwotę. Pozdrawiam Nairda.
nemo2009 Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 inne typy które można zaproponować za tą kwotę Romet Orkan 2.0(2012 r).Cały osprzęt na lepszym poziomie.
kalachi Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów Stwierdziłem iż mój stary rower nie nadaje się do niczego i potrzebuję nowego sprzętu. Zamierzam głównie jeździć po drogach asfaltowych , z lekkim zacięciem sportowym(chciałbym aby rowerek mógł osiągać przyzwoite prędkości). Potrzebuję porady ponieważ nie interesuje się totalnie rowerami. i nie wiem co wybrać. Więc zwracam się do was o radę. W oko wpadł mi taki o rowerek, http://allegro.pl/me...2280499394.html Co o nim myślicie macie jakieś inne typy które można zaproponować za tą kwotę. Pozdrawiam Nairda. Witam. Warto dołożyć 100zł i kupić tego Agang Ritual 5.0. Poszukaj może taniej znajdziesz.
krism4a1 Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Stwierdziłem iż mój stary rower nie nadaje się do niczego Potrzebuję porady ponieważ nie interesuje się totalnie rowerami. i nie wiem co wybrać Więc jak stwierdziłeś, że "stary" się do niczego nie nadaje? Może wystrczy tylko coś wyczyścić i nasmarować Codziennie są takie same posty: "1500zł - cross, proszę o radę" - pół godziny lektury postów z poprzedniego tygodnia i będziesz wszystko wiedział.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.