KrossLevelA5 Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 widoczne na obrazku. Można to wyprostować samemu czy w serwisie. ile to będzie kosztować ?
Gość ANDRIUBIKER Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 a cos sie dzieje w sensie bije kolo czy cos, ? hamulec masz tarczowy wiec na hamowanie nie ma to wplywu, jesli bije kolo , to kowadelko, mlotek i wyprostu, potem doszlifuj i tyle , nic wiecej nie zrobisz, a slad bedzie zawsze, tylko przy prostowaniu nie zaklep wewnetrznego rantu, krawedzi obreczy, bo opona nie bedzie dobrze osadzona
KrossLevelA5 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 nie nic sie nie dzieje tylko walnąłem o krwawnik i tez dziura w dętce się zrobiła nic nie stuka nic nie puka . tylko jak jadę to gdy spojrzę na oponę to tak jakby scentrowana zrobią mi to w serwisie ? bo sam tego nie chcem robic ?>
Gość ANDRIUBIKER Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 powinni zrobic, jesli laskawie im sie zechce, bo z tymi serwisami to jest jak jest
KrossLevelA5 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 kross level a5 czy jest to dobry rower ?
Gość ANDRIUBIKER Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 na takie pytania nie udzielam odpowiedzi, kazdy powinien jezdzic na tym na co go stac i czego oczekuje, najwazniejsze zeby byl sam zadowolony... a najczesciej kazdy swoje chwali, wiadomo ze scott, spec czy gary fischer to to nie jest, ale wiekszosc ram dzis jest robione na tajwanie i dla scotta tez , wiec co za roznica
iwan1245 Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Człowieku co ty tu opowiadasz , tego w serwisie ci nie zrobią jeżdzij i się tym nie przejmuj nie skaczesz za pewne więc nic ci się nie stanie . A co do tego rowerku co podałeś to zależy jaki ma ostpzęt , nie ma czegoś takiego , że jak ci sie podoba , jak lipny ostprzęt to se nie pojeżdzisz spokojnie pozd.
tiomek Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Mi się udało naprostować kiedyś takie wgniecenie, kombinerkami i przez szmatę żeby nie porysować, ale było znacznie mniejsze... młotkiem raczej nie radzę. Chyba że bardzo delikatnie. Ogólnie to to może pęknąć w trakcie naprawy a wtedy obręcz do wyrzucenia
Mod Team michuuu Napisano 28 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 28 Kwietnia 2012 Da się to wyprostować. Felga na drewniany klocek i młoteczkiem przez drewniany klocek dosyłać. Będzie lepiej ale nie idealnie. Z pewnością poprawi się ułożenie opony. Serwis na taką usterką ma swój sposób - nowa obręcz.
KrossLevelA5 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Napisano 28 Kwietnia 2012 Oddałem do serwisu Kross(chciałbym dodać ze kupiłem go 2 tyg temu). Powiedzieli ze z obręczą coś zrobią, bo szkoda . wszystkim dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.