AsRocketman3 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam Byłem dzisiaj w go sport i mierzyłem kaski, niestety na ogół polecany indicator był dla mnie niewygodny, za to bardzo spoko okazał się Venti ale średnio jest o nim informacji w necie, czy miał może ktoś ten kask? Czym się różni od indicatora? Może dodam, że kask do dojazdów na uczelnie po pięknym mieście Lublin ale z głupimi kierowcami więc musi być dobry, w cenie do 200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AsRocketman3 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Może chociaż mógłby ktoś mi zaproponować jakiś model na większą głowę? Kaski indicator były niewygodne, może miał ktoś styczność z firmą alpina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 TAKI mam na sprzedaż za 200zł + gratis czapka jesień-wiosna. Kupiłem ale mam ciuchy w innych barwach i nie używałem go. Rozmiar 58-60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AsRocketman3 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 TAKI mam na sprzedaż za 200zł + gratis czapka jesień-wiosna. Kupiłem ale mam ciuchy w innych barwach i nie używałem go. Rozmiar 58-60. Skąd jestes, co to za model itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Jestem z pod Szczecina. Jest to Met Veleno D Rozmiar największy 58-60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AsRocketman3 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 może przejdźmy na pw: z którego roku jest ten Venti? Mógłbym prosić o zdjęcie aparatem naklejki z rocznikiem i modelem? Obawiam się, że chcesz mi sprzedać jakieś starocie, zwłaszcza, że już cieżko znaleźć go po sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 To nie Venti tylko Veleno. Jak ciężko jak na allegro jest kilka aukcji: http://allegro.pl/listing.php/search?string=veleno&category=110163 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AsRocketman3 Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 wysłałem Ci wiadomość na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.