Skocz do zawartości

[Nogi] Golenie nóg.

Foxi

223 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy golisz nogi?

• Tak.
      30
    • Mo?e kiedy? spróbuje.
      28
    • Nie.
      66
    • Nigdy!
      99

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co innego pachwiny, co innego mniej 'zabunkrowane' powierzchnie. Włosy naprawdę dobrze łapią pot i wszelkie zapaszki.

Tak to sobie czytam ten temat i przypomina mi się ciężki flame z męskiej strony na każdą dziewczynę, która pach czy innych nóg nie goli:D jak to się wszystko śmiesznie plecie...

A już od strony estetyki patrząc-mokre kłaki wystające spod pach, niezależnie jak pięknie by nie pachniały, niekoniecznie są najbardziej pociągającym elementem męskiej fizjonomii:D

Napisano

Ja na tyle lubię sobie upraszczać życie że pewnie od lat 10 nawet się na twarzy na zero nie ogoliłem.

Po dziś dzień chwalę sobie dzień kiedy wpadłem na znakomity pomysł zakupu trymera do brody, tnie na 1-dniowy, podobno tak właśnie mi do twarzy. Cała operacja zajmuje 1min i nie wymaga żadnych specyfików. Szybko, tanio skutecznie.

Co do pach to też sobie tym trymerem śmigam, jakby nie było mniej się człowiek poci.

Co do nóg to jak sobie pomyślę że siedzę w wannie z pianką na nogach i moja dziewczyna wchodzi..... :woot:

Napisano

Tak to sobie czytam ten temat i przypomina mi się ciężki flame z męskiej strony na każdą dziewczynę, która pach czy innych nóg nie goli:D jak to się wszystko śmiesznie plecie...

Ale to jest raczej średni argument. Bo jeśli zaczniemy dyskutować "może zapuścić wąsy, czy się jednak pod nosem golić?", to też możesz zawsze wtrącić "ale jakby się kobieta z wąsami pojawiła, to się zacznie! ho-ho! co się zacznie!?" ;-)

Umówmy się, że m.in. makijaż, depilację oraz buty na obcasie zostawiamy płci pięknej; ta druga zarezerwuje sobie m.in. dźwiganie ciężarów. Ten świat nieprzypadkowo jest tak właśnie poukładany...

Napisano

To nie był argument tylko dygresja:) mnie, przynajmniej póki mam na co popatrzeć(w moim mniemaniu żeby wątpliwości nie było), jest wszystko jedno co ze sobą robią wszyscy mężczyźni tego świata poza moim.

Inna sprawa, ze nie lubię patrzeć na chodzące dywany:D ale znam takie co maja tu odmienne zdanie.

Przy czym umawiać się nie będę bo mam w temacie trochę inaczej zbudowane zdanie, ale to nie na tę dysputę.

Napisano

Tak mi wczoraj przyszło do głowy, bo obejrzałem kawałek finału Ligi Mistrzów, że jakby to całe wcieranie smarów miało zależeć od tego, czy nogi są odwłosione, to ci wszyscy piłkarze mieliby gładkie kończyny jak pupcie niemowlaczków...

...a nie mają...

Więc każdy mit czy samowytłumaczenie jest dobre, ale lepiej, jeśli będzie prawdziwe :)

Napisano

Depilacja woskiem jest całkiem zabawna, wczoraj to robiłem... swojej dziewczynie, bo chciała. Mówię Wam, ubaw pierwsza klasa :D. NIe rozumiem po co pozbywać się własnej, naturalnej moskitiery? Bujne włosy IMO generalnie fajnie powiewają na wietrze :P.

Napisano

Teraz kobiety stają się bardziej 'męskie' od facetów.... a z facetów robią się takie hmmm 'lasencje'. Pewnie pojedziecie po mnie, ale kobieta ma być od góry do dołu kobietą, a facet facetem.

Powprowadzali już rajstopy dla 'mężczyzn' z miejscem na....Nosicie ?

Napisano · Ukryte przez mrmorty, 5 Czerwca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez mrmorty, 5 Czerwca 2012 - Brak powodu

Jak ogoliłbym sobie nogi, to musiałbym też dupę, bo inaczej nago wyglądałbym jakbym miał gacie :D Odpada :D

Golenie dupy może być ciekawe:D

Napisano

Jak dla mnie ogolone nogi u faceta wyglądają bardzo ciotowato. Argumenty typu lepiej się masuje, mniej olejku zużywa i tak mają 'wagę' 1 przy ciotowatym wyglądzie o wadze '100' :D

Zostawcie to Paniom drodzy Panowi. Jestem przekonany, że jeśli zapytacie 10 z waszych koleżanek co sądzą o ogolonych nogach u faceta t stwierdzą, że bardzo nie męsko to wygląda ;:P

Napisano

Depilatorem boli. Maszynka to łatwiejszy sposób, ale czasochłonne. Nie ma jakiejś maści, która wydłużyła by ten efekt "gładkich nóg"? :)

To raczej nie wpływa na komfort jazdy ale golę sobie co innego, hi hi

Napisano

OMG czemu już nie można dawać minusów za posty?! Chyba było to przez chwilę, przydałoby się tu.

Zamknijcie wreszcie ten temat!!! Do widzenia!

Napisano

Powprowadzali już rajstopy dla 'mężczyzn' z miejscem na....Nosicie ?

Hmm... ja takie nosze od... 4 roku życia! :):P

I jeszcze... Urwanie ułamka sekundy na 100 m przy ogolonej pachwinie i przełożenie tego na urwane 1min 15sec na 100km (oczywiście ogromne przybliżenie) ma sens??

Chcecie golić? Golcie! Nie chcecie? Nie golcie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...