shiler Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Wybiera się ktoś na maraton? Pogoda zapowiada się super. W tym roku jedyny maraton odbywający się w Krakowie. Trasa chyba jak co roku. Wcześniej nie startowałem bo w zeszłym roku dzień później był maraton Golonki w Zabierzowie (zresztą bardzo pamiętny , kto był ten wie o co chodzi) . Z tego co widziałem to trasa prosta i po szutrach (niestety mapa na stronie słabo czytelna, może ma ktoś ślad GPS zeszłorocznej trasy?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Gdyby termin był inny, pojawiłbym się na pewno. A że w tym samym dniu jest ŚLR, to zjawić się nie mogę. Szkoda, bo trasa pewnie fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja też będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Orientujecie się czy w dniu zawodów można się jeszcze załapać na maraton ? bo chciałem się dzisiaj zarejestrować, ale niestety termin zapisu chyba minął wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Można się zapisać w przeddzień zawodów między godz 16 a 19, lub w dniu zawodów chyba od godz. 8:30 (wszystko jest w regulaminie na stronie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wybiera się ktoś na maraton? Pogoda zapowiada się super. W tym roku jedyny maraton odbywający się w Krakowie. Trasa chyba jak co roku. Wcześniej nie startowałem bo w zeszłym roku dzień później był maraton Golonki w Zabierzowie (zresztą bardzo pamiętny , kto był ten wie o co chodzi) . Z tego co widziałem to trasa prosta i po szutrach (niestety mapa na stronie słabo czytelna, może ma ktoś ślad GPS zeszłorocznej trasy?) I właśnie dlatego że były tak blisko siebie i dzień po dniu udało mi się wystartowac i ukończyć oba. Ale Zabierzów będe pamietał wiele lat - po 5 glebie przestrałem liczyć. jeżeli w sobotę rano nie bedzie lało to się wybieram na Skandię - od 5 lat nie opuściłem żadnej. Pytanie do wszystkich miejscowych - moze ktos pozwoli mi rozbić mały namiot w ogródku na jedną noc. - piszcie na priva lub sms 506 137 167 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 dla chętnych w piątek będę ruszał z Gdańska mam wolne miejsca w samochodzie jak by ktoś chciał się zabrać czy to z pomorza czy gdzieś z trasy. info priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 może ktoś zrobić gpx-a z medio ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ja mam gpx, wieczorem wrzucę gdzieś i udostępnię. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kwheekvswnpqybwh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januli Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Galeria wybranych 100 zdjęć ze wczorajszego maratonu : http://www.lifesport.pl/event/gallery/228?gallery=127 Zapraszam i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMe Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Jakby ktoś znalazł jakieś zdjęcia to proszę wklejcie linki, bo na trasie było widać sporo fotografów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekZadyma Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Galeria wybranych 100 zdjęć ze wczorajszego maratonu : Skandia Maraton Lang Team 2012 - Skandia Maraton Lang Team 2012 - LifeSport.pl Zapraszam i pozdrawiam! a jest możliwość wrzucenia zdjęć na np. picas'e? tam nie trzeba się specjalnie zarejestrować, żeby zobaczyć zdjęcia... a już na pierwszej zakładce widziałem siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Podpinam się do powyższych próśb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Podpinam się do powyższych próśb Ja też Może ktoś ma na zdjęciach nr 257 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corsarz Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 W galerii na stronie skandii doszło dziś trochę zdjęć... linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Wszystko pięknie tylko połowa z tych zdjęć się powtarza. Nie wiem czy to błąd przy wczytywaniu czy niechlujstwo. A poza tymi zdjęciami z oficjalnej strony nikt nie ma żadnego linka do zdjęć? Kiepskawo, a myślałem że się znajdę na jednym chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grudek Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Wszystko pięknie tylko połowa z tych zdjęć się powtarza. Nie wiem czy to błąd przy wczytywaniu czy niechlujstwo. A poza tymi zdjęciami z oficjalnej strony nikt nie ma żadnego linka do zdjęć? Kiepskawo, a myślałem że się znajdę na jednym chociaż. nie dość że się powtarza, to w 90% to zdjecia tylko z błoń, a faktycznie na trasie było sporo ludzi od fotek a tutaj nic... szkoda;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Mam krótkie filmiki w HD ze starów ostatniego Sektora Medio + 3 sektory Mini (chyba )+ Rodzinny jak ktoś zainteresowany to prześlę na e-maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Czy ma ktoś zdjęcia z dekoracji, chodzi mi o kat. M2, GIGA, ew. może widzieliście gdzieś linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madamax4 Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Może uda wam się znaleźć na zdjęciach, które są na tej stronce www.mtbenergetyków.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nie działa link, powinien być taki http://www.mtbenergetykow.pl/Skandia%20MTB%20Marathon_2012/thumb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Na TVP sport była relacja ze Skandi w Krakowie Wczoraj nawet była na ich stronie www... udało mi się ściągnąć Niestety jak dziś próbuję znaleźć to nigdzie jej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Proszę http://sport.tvp.pl/inne/rozmaitosci/sport-amatorski/magazyn/skandia-maraton-lang-team/wideo/skandia-maraton-lang-team-ruszyla-kolejna-edycja/7346777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.