Skocz do zawartości

[maraton] skandia kraków 06.05.2012

shiler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybiera się ktoś na maraton? Pogoda zapowiada się super. W tym roku jedyny maraton odbywający się w Krakowie. Trasa chyba jak co roku. Wcześniej nie startowałem bo w zeszłym roku dzień później był maraton Golonki w Zabierzowie (zresztą bardzo pamiętny :icon_cool: , kto był ten wie o co chodzi) . Z tego co widziałem to trasa prosta i po szutrach (niestety mapa na stronie słabo czytelna, może ma ktoś ślad GPS zeszłorocznej trasy?)

• Mod Team
Napisano

Gdyby termin był inny, pojawiłbym się na pewno. A że w tym samym dniu jest ŚLR, to zjawić się nie mogę. Szkoda, bo trasa pewnie fajna.

Napisano

Orientujecie się czy w dniu zawodów można się jeszcze załapać na maraton ? bo chciałem się dzisiaj zarejestrować, ale niestety termin zapisu chyba minął wczoraj :(

Napisano

Można się zapisać w przeddzień zawodów między godz 16 a 19, lub w dniu zawodów chyba od godz. 8:30 (wszystko jest w regulaminie na stronie).

Napisano
Wybiera się ktoś na maraton? Pogoda zapowiada się super. W tym roku jedyny maraton odbywający się w Krakowie. Trasa chyba jak co roku. Wcześniej nie startowałem bo w zeszłym roku dzień później był maraton Golonki w Zabierzowie (zresztą bardzo pamiętny :icon_cool: , kto był ten wie o co chodzi) . Z tego co widziałem to trasa prosta i po szutrach (niestety mapa na stronie słabo czytelna, może ma ktoś ślad GPS zeszłorocznej trasy?)

I właśnie dlatego że były tak blisko siebie i dzień po dniu udało mi się wystartowac i ukończyć oba. Ale Zabierzów będe pamietał wiele lat - po 5 glebie przestrałem liczyć.

jeżeli w sobotę rano nie bedzie lało to się wybieram na Skandię - od 5 lat nie opuściłem żadnej.

Pytanie do wszystkich miejscowych - moze ktos pozwoli mi rozbić mały namiot w ogródku na jedną noc. - piszcie na priva lub sms 506 137 167

Napisano

dla chętnych w piątek będę ruszał z Gdańska mam wolne miejsca w samochodzie jak by ktoś chciał się zabrać czy to z pomorza czy gdzieś z trasy.

info priv.

Napisano

Jakby ktoś znalazł jakieś zdjęcia to proszę wklejcie linki, bo na trasie było widać sporo fotografów.

Napisano

Wszystko pięknie tylko połowa z tych zdjęć się powtarza. Nie wiem czy to błąd przy wczytywaniu czy niechlujstwo. A poza tymi zdjęciami z oficjalnej strony nikt nie ma żadnego linka do zdjęć? Kiepskawo, a myślałem że się znajdę na jednym chociaż.

Napisano

Wszystko pięknie tylko połowa z tych zdjęć się powtarza. Nie wiem czy to błąd przy wczytywaniu czy niechlujstwo. A poza tymi zdjęciami z oficjalnej strony nikt nie ma żadnego linka do zdjęć? Kiepskawo, a myślałem że się znajdę na jednym chociaż.

nie dość że się powtarza, to w 90% to zdjecia tylko z błoń, a faktycznie na trasie było sporo ludzi od fotek a tutaj nic... szkoda;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...