bysio58 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Oczekiwana kaseta chyba do mnie nie dojdzie, najpierw problem z ctbike.pl, ale zwrócono mi pieniądze. To w poniedziałek zamówiłem w sklepie ROWERTOUR na aukcji allegro Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , dziś mamy piątek i jej nie ma, a w dodatku nie odpowiadają na e-maile. Odradzam ten sklep !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Widze ze nie ja jeden mialem z nimi w tym tygodniu nieprzyjemnosci Post opinia z dzisiaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/1444-opinie-internetowe-sklepy-rowerowe/page__view__findpost__p__1043283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dłuugo oczekiwana kaseta w końcu dotarła do mnie. Przesyłka dobrze zapakowana i zgodna z opisem lecz długi czas przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.