pentel Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam, mam okazje kupić CUBE ANALOG DISC black 'n' white 2012 za ok 2300/2200 zł, konfiguracja tego modelu jest naprawde bardzo ciekawa. Z racji że to nowy model, cena jak i na początek sezonu jest odpowiednia,, moje pytanie czy brać za taką cene i się nie zastanawiać czy wstrzymać się do momentu przeceny... jesli wstrzymać się to o ile ten rower może być przeceniony (żeby nie czekać paru miechów na obniżke 100zł). Czekam na odpowiedz
gregorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 no obniżki do dopiero na koniec sezonu będą i jeszcze taniej w sezonie zimowym. Możesz się wstrzymać ale wtedy kupujesz rower na zimę i pewnie będzie stał i się kurzył
pentel Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 no obniżki do dopiero na koniec sezonu będą i jeszcze taniej w sezonie zimowym. Możesz się wstrzymać ale wtedy kupujesz rower na zimę i pewnie będzie stał i się kurzył Dzięki za odpowiedz, tak mam świadomość że czekając kupie rower na zimę, dlatego jestem w stanie przeboleć te 100 zł lub 200 zł i kupić teraz, mam świadomość że żaden sprzedawca nie powie mi wprost - Panie poczekaj i nie kupuj tego cube'a przyjdz Pan za 4 miesiące i zaoszczędzisz Pan 200 zł. Więc dlatego zwracam się o pomoc, czy brać go teraz za 2200 czy czekać( te 4 miesiące jeszcze wytrzymam...)
gregorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 jezeli to Cie nie zbawia to bierz, i wiele taniej nie kupisz niz te 200zl znizki/promocji-taka moja opinia.
zws Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Poza tym do jesienie/zimy mogą zostać wykupione.
stream Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 Moim zdaniem bardzo dobra okazja, bo cena katalogowa tego modelu to 2499 zł.
GhOsTwrc Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 W tej cenie , raczej nic lepszego nie znajdziesz . Ewentualnie jakaś używka Ten Cube to fajny rower 2 moich znajomych go mają i są bardzo zadowoleni.
pentel Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Napisano 29 Kwietnia 2012 W tej cenie , raczej nic lepszego nie znajdziesz . Ewentualnie jakaś używka Ten Cube to fajny rower 2 moich znajomych go mają i są bardzo zadowoleni. Ok, dzięki. Mam nadzieje że już w najbliższym czasie będę śmigał na nim.. 3m Cie się
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.