Skocz do zawartości

[cube analog] okazja czy czekać na redukcje cen

pentel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam okazje kupić CUBE ANALOG DISC black 'n' white 2012 za ok 2300/2200 zł, konfiguracja tego modelu jest naprawde bardzo ciekawa. Z racji że to nowy model, cena jak i na początek sezonu jest odpowiednia,, moje pytanie czy brać za taką cene i się nie zastanawiać czy wstrzymać się do momentu przeceny... jesli wstrzymać się to o ile ten rower może być przeceniony (żeby nie czekać paru miechów na obniżke 100zł).

Czekam na odpowiedz

Napisano

no obniżki do dopiero na koniec sezonu będą i jeszcze taniej w sezonie zimowym. Możesz się wstrzymać ale wtedy kupujesz rower na zimę i pewnie będzie stał i się kurzył

Napisano

no obniżki do dopiero na koniec sezonu będą i jeszcze taniej w sezonie zimowym. Możesz się wstrzymać ale wtedy kupujesz rower na zimę i pewnie będzie stał i się kurzył

Dzięki za odpowiedz, tak mam świadomość że czekając kupie rower na zimę, dlatego jestem w stanie przeboleć te 100 zł lub 200 zł i kupić teraz, mam świadomość że żaden sprzedawca nie powie mi wprost - Panie poczekaj i nie kupuj tego cube'a przyjdz Pan za 4 miesiące i zaoszczędzisz Pan 200 zł. Więc dlatego zwracam się o pomoc, czy brać go teraz za 2200 czy czekać( te 4 miesiące jeszcze wytrzymam...)

Napisano

W tej cenie , raczej nic lepszego nie znajdziesz . Ewentualnie jakaś używka ;) Ten Cube to fajny rower 2 moich znajomych go mają i są bardzo zadowoleni.

Ok, dzięki. Mam nadzieje że już w najbliższym czasie będę śmigał na nim..

3m Cie się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...