Skocz do zawartości
  • 0

kupno roweru górkskiego

Gość O_o

Pytanie

Napisano

Witam

Chciałbym kuopić jakiś rower górksi do jazdy rekreacyjnej po polnych drogach i szosie lecz głownie po wybojach, lecz nie orientuje sie dobrze w dzisiejszej ofercie rowerowej. Jak wynika z tego co wcześniej napisałem nie potrzebuje sprzętu wyczynowego (hamulce tarczowe raczej nie będą mi potrzebne, rama nie musi być lekka, więc nie musi być aluminiowa - ważne żeby to był sprzęt warty swojej ceny). Oczywiście nie znam się na rowerach za dobrze, jeśli się myle do tego czego co wcześniej napisałem to wyprowadźcie mnie z błędu i doradzicie jaki rower nailepiej by pasował do jazdy po trasach jakie opisałem wcześniej.

Mógłbym wydac na rower 300-500PLN, ale im taniej tym lepiej:)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to w gre wchodzi jakas używka w tej kwocie, poszukaj sobie na alledrogo. Przydałby Ci sie przedni amoryzator i dla wygody amortyzowana sztyca-ktora mozesz sam sobie wymienic- i bedzie idealnie dla Ciebie.

Napisano

a co myślisz o tym???

http://allegro.pl/rower-gorski-scorpio-viper-26-amotyzatory-gratis-i2299499954.html

powinienem się raczej wystrzegać takich rowerów

jeśli mozesz to podaj marki rowerów, które najbrdziej cieszą się uznaniem i wytrzymałością

na razie chyba wstrzymam się z kupnem roweru i pozbieram na coś lepszego

wczoraj zrobiłem chyba ze 100km na komunijnym rowerze siostry (wycieczka ponad na 3h) i doszedłem do wniosku że przydałaby się amortyzowana sztyca :)

rower siostry to magnum czy coś takiego, nie zanm się ale środnio przypadł mi do gustu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...