banadaj Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam Felt Q620, łańcuch powoduje odpryski w farbie tylnej części ramy. Jak temu zapobiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpas Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 kupić opaske neoprenową na rame bądź zrobić takową samemu np.z dętki http://allegro.pl/oslona-neoprenowa-neopren-na-rame-author-merida-i2274568684.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axl Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Neopren to lipa. 1-2 przejechania łańcucha i jest dziura. Poza tym "chłonie" wodę, błoto i wszelki syf. Ja używam i polecam BikeShield. Estetyczne, trwałe i przede wszystkim skuteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banadaj Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Gdzie takie coś można dostać w Poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpas Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Myślę że w każdym szanującym się sklepie rowerowym . to nie jest jakieś cudo techniki , jest szeroko dostępne w większości sklepów rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.