TomiM Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam Mam zamiar kupić nowy rower a konkretnie mam już dwa upatrzone w podobnej cenie ale nie wiem na jaki się zdecydować jest to: Revel 2 (2012) - rowery | Rowery Giant - szosowe, górskie, damskie, rekreacyjne, dziecięce, ramy rowerowe, akcesoria rowerowe. | Polska Mila - sklep rowerowy. I tutaj mam prośbę do was abyście pomogli Mi wygrać. Zależy Mi na opini który lepszy w tej cenie. Z góry dziękuję
hamashi Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Po pierwsze do czego będzie Ci służył ten rower (jazda pod szosie, terenie). Ile ważysz, wzrost. LINK Merida ale za prawie 1900 jakoś osprzętem nie zachwyca Kross Level A2 ja osobiście posiadam z 2011roku(ale mam jakiś pechowy model bo jeżdżę ostrożnie niezbyt agresywnie i się ciągle coś psuje) ew. TAKI
TomiM Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Napisano 26 Kwietnia 2012 Po pierwsze do czego będzie Ci służył ten rower (jazda pod szosie, terenie). Ile ważysz, wzrost. LINK Merida ale za prawie 1900 jakoś osprzętem nie zachwyca Kross Level A2 ja osobiście posiadam z 2011roku(ale mam jakiś pechowy model bo jeżdżę ostrożnie niezbyt agresywnie i się ciągle coś psuje) ew. TAKI Rower musi być uniwersalny chodzi mi głównie o te dwa które wymieniłem tylko nie wiem na którego się zdecydować. Chciałbym aby ktoś kto jest obyty w tym temacie doradził Mi który z tych rowerów jest lepszy tzn. który ma lepszy amor, ramę itd. Rowerem bedę jeździł po mieście, szosie oraz po lesie. Rekreacyjnie jak i codziennie np. do pracy. Z góry dzięki za pomoc.
maciej83 Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Polecam kupić jednak rower crossowy do takiego użytkowania:D Z tych dwóch nie wziąłbym żadnego, ten giant ma zupełnie słabiutki osprzęt. Wolałbym jakiegoś levela.
TomiM Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Napisano 26 Kwietnia 2012 Polecam kupić jednak rower crossowy do takiego użytkowania:D Z tych dwóch nie wziąłbym żadnego, ten giant ma zupełnie słabiutki osprzęt. Wolałbym jakiegoś levela. A jakiego byś w takim razie Mi polecił?
sgsledz Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Jeśli ma być uniwersalny to na Twoim miejscu wolałbym typowego górala z tego względu, ze zawsze będziesz mógł sobie więcej pozwolić niż na rowerze crossowym. Zastanawiałeś się nad Authorem Basic, dużo lepszym wyborem byłby Kinetic z 2011. Wyrwiesz go za 1.5k, a osprzęt ma lepszy niż te dwa, które wymieniłeś
TomiM Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 Ten Kinetic 2011 raczej ciężko znaleźć za 1500 zł. Natomiast w cenie tych dwóch co wymieniłem raczej nic lepszego nie kupię. Ja dla Mnie w zupełności wystarczą tylko prosiłbym was o rady i porównanie który z nich wybrać tzn. za tą cenę który ma lepszy osprzęt. Druga sprawa to taka, że w moim mieście jest serwis tych dwóch firm więc nie miałbym problemów z serwisowaniem gwarancyjnym.
szczympek Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 http://allegro.pl/orbea-replay-super-cena-wyprzedaz-i2307792807.html ciekawa oferta, na pewno lepsza od Levela A2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.