Vujo Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam potrzebuję czarnych szortów do około 150zł. Muszą mieć co najmniej 2 kieszenie i w sumie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Obwieszczasz światu, że "potrzebujesz czarnych szortów" czy masz w związku z tym jakieś pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jakieś propozycje z Waszej strony? Chyba logiczne. http://allegro.pl/rogelli-buccino-spodenki-rowerowe-mtb-z-wkladka-m-i2237771232.html mój typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Skoro oczekujesz pomocy, to wysil się trochę i zadaj pytanie poprawnie... Zainteresuj się marką Endura http://endurastore.pl/szorty_hummvee,29,30.html http://endurastore.pl/szorty_singletrack_ii_%28nowy_model%29,29,203.html Przekraczają trochę Twój budżet , ale myślę, że warto się nad nimi zastanowić. Te pierwsze mają wkładkę w komplecie, do tych 2 można dokupić osobno, więc wychodzi drożej. Dla lepszego rozeznania na YT są filmiki prezentujące te spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ok. Mogę przeznaczyć około 150zł na szorty. Jeżdżę głównie asfalt/las. Muszą być czarne i posiadać co najmniej 2 kieszenie. Dlatego potrzebuję waszej propozycji co zakupić. Moją propozycję już podałem. Te Endury bardzo fajne tylko, że ciut za drogie, chociaż może jeszcze coś dozbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dozbieraj bo naprawde warto. Wykonanie, wygoda, uniwersalność - wszystko no dobrym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Humvee Endury są naprawdę fajne. Mają również ten plus, że dobrze wyglądają zarówno na rowerze, jak i "normalnie". Singletracki są za ciepłe na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantombunny Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Endura Hummvee Lite - użytkuję i jestem bardzo zadowolony z produktu. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bitX Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 czy w modelu hummvee jest jakaś wygodna kieszeń na odtwarzacz mp3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Hmmm... w sumie do każdej wrzucić możesz i nie wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja polecam zainteresować sie firmą FOX. Bardzo fajne szorty z wkładką i kieszeniami. W intersporice można kupić przecenione własnie za taką kwotę (+-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja polecam Rogelli Marsala za około 150zł -> http://www.mikesport.pl/rogelli-marsala-szorty-rowerowe.html Są to bardzo dobre szorty, przejechałem w nich około 350km i jestem w 100% zadowolony, nadal wyglądają jak nowe, nic się nie pruje itd. Na odzieży naprawdę nie warto oszczędzać, bo gdy kupuje się coś tańszego - często gorszego, to często jest tak, że zaraz musimy kupić i tak kolejną sztukę i w efekcie zapłacimy więcej niż kupić coś raz, a porządnie. Endura Hummve wyglądają świetnie i mimo, że te moje Rogelli mi bardzo pasują, to jednak trochę żałuję, że nie dołożyłem tych 70-80zł i nie kupiłem Endury, no, ale tak to już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axl Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 W przyszłym tygodniu wezmę sobie na testy modele Relax i Freeride z Etape Jeśli do tego czasu nie nabędziesz już czegoś, dam znać jak wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nabędę w połowie maja dopiero więc chętnie przeczytam recenzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja latam na zestawie: gacie brubeck z wkładką, na wierzch bojówki 3/4 Surplus Engineer i jest gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maclaska Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nawet z przesyłką do Polski zmieścisz się w limicie. O ile lubisz szorty 3/4.Polaris Transition z CRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.