Skocz do zawartości

[Legnica] Tani, Dobry serwis rowerowy

ReaderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Czy zna ktoś jakiś dobry i naprawdę tani sklep rowerowy w legnicy?

Byłem w dwóch na piekarach to jak powiedziałem jakie części chce wymienić to albo bardzo wysoka cena albo sprzedaj rower kup nowy. Ahh te miasto

Napisano

Chce wymienić koła 26' przód oraz tył stożkowe do tego kasete 7rz. shimano , łańcuch shimano | na piekarach liczyli mi za to 500/600zł. Nie chodzi mi o super nie wiadomo co tylko o w miarę dobre części firmy shimano

Napisano

Koła możesz sobie na allegro kupić i założyć tak samo kaseta i łańcuch :)

jak nieche Ci sie z tym męczyć to podjedz na chojnowską gośc w podwórku ma taki sklep z czesciami do składaków ma jakies koła 26" za które zapłacisz chyba 70zł tylne

trudno w legnicy kupić tanie koła skoro na allegro masz komplet za 120zł

jeśli chesz mam przednie koło na sprzedarz na maszynowej pieście DT swiss

Napisano

Chce wymienić koła 26' przód oraz tył stożkowe do tego kasete 7rz. shimano , łańcuch shimano | na piekarach liczyli mi za to 500/600zł. Nie chodzi mi o super nie wiadomo co tylko o w miarę dobre części firmy shimano

Byłeś na Piekarach u tego dziadka na ul. Szpakowej? Ale nie polecam jego

Co do niskich cen to polecam Muzealną ;)

• 5 tygodni później...
Gość michał
Napisano

witam,ja ostatnio wymienialem łancuch shimano u goscia na izerskiej,facet moim zdaniem zna sie na naprawach lepiej niz w worbiku kolo reala i ma tansze o duzo czesci,jest tam on albo jego chyba syn,moze nie maja super wyboru ale sprowadza co chcesz i taniej,polecam bo robie u nich rowery moj i zony i zawsze jest ok,pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...