w77 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam szukam dobrych spodenek na rower do jazdy xc ważę ok 87 kg. szukałem po sklepach ale nic ciekawego nie znalazłem. kwota do wydania max 100 zl. Znalazłem na allegro MIMO CRAIG2 męskie spodenki rowerowe QDRY GEL [XL] (2274912110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy znajdę w tej cenie coś lepszego ? 'mimo' mam tez zimowe i są ok tylko wkładka jakby źle wszyta i przesunięta do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mimo to badziew najtańsza półka więc jakość do d... Szukaj spodenek z szelkami i to najlepiej szelkami z siatki. Nie wiem czy w sklepie takowe dostaniesz ale można przelecieć allegro często ktoś odsprzedaje nówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Całkiem przyzwoicie zapowiadają się ciuchy forumowe. Zobacz sobie temat. wg mnie warte uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A kto robi ciuchy forumowe ?? Macie jakieś zdjęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Będą zamawiane, dopiero został wybrany projekt - http://www.forumrowerowe.org/topic/105819-forumowe-ciuchyrobimy-w-tym-roku/page__pid__1041956__st__160#entry1041956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w77 Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 szukam właśnie czegoś bez szelek. Myślałem też nad qest sport mam bluze i jest ok tylko chyba wole bez szelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axl Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Można kupić najtańszą koszulkę za dychę, ale na spodenkach nie warto za bardzo oszczędzać. Jak będziesz miał drętwo uszytą wkładkę to tylko obtarć się nabawisz i tyle będzie z tej całej inwestycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Na gumce są ciasne w pasie, a na szelkach nic nie ciśnie. Ja przez X czasu też nie miałem przekonania do spodenek z szelkami ale jak raz założyłem to teraz tylko w nich jeżdżę i nie wyobrażam sobie zmiany na wersję bez szelek. Do biegania owszem tylko na gumce bez szelek ale na rower tylko z szelkami Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w77 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ok to przekonaliście mnie do szelek ale teraz jaki model konkretnie. 4f ma cienką wkładkę, stanteks ma chyba troche za grubą i przy ty miękką . forumowe też fajne tylko czy ta wkładka się spisze. ciekawe są te http://questsport.pl/shop/product_info.php?cPath=327_338_347&products_id=3831 ale cena przekracza budżet i nie wiem jaka wkładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 30zł to nie majątek i chyba uda ci się dozbierać aby kupić jedne konkretne spodenki. A koszulkę też posiadasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w77 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Mam kurtke zimowa ale mysle tez kupic bluze z dlugim rekawem oczywiscie z questa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubek Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Czy ktoś wie czym się różnią kolekcje Questa CarbonPipes i Extreme? Mają ciekawą ofertę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w77 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Chyba tylko wzorem bo opisy sa podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Mimo krytyki polecę mimo : http://www.mikesport.pl/mimo-monti-spodenki-rowerowe-z-wkadka-team-pro-pl.html dobrze uszyte, bardzo wygodna wkładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w77 Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 widzę że szelki są z materiału a tylko plecy siatka. czy nie będzie w nich za gorąco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jeżeli przez 3 centymetrowe dwa paski materiału się zapocisz to masz problem, to trzeba leczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 139 pln brubeck z wkładką, żadne pieniądze, a jeździ sie w nich rewelacynie http://www.sklep.brubeck.pl/produkt.php?&id=138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 139 pln brubeck z wkładką, żadne pieniądze, a jeździ sie w nich rewelacynie http://www.sklep.bru...ukt.php?&id=138 Zrobione są z dwu warstwowej dzianiny. Na lato chyba będzie w nich za gorąco. widzę że szelki są z materiału a tylko plecy siatka. czy nie będzie w nich za gorąco? Mówiłem że MIMO to badziew szukaj questa lub biemme tam są szelki całe z siatki i to o dużych oczkach z przodu i z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Chyba chętnie się podepnę pod temat, budżet mój ten sam - 100zł, spodenki brałbym na większe niż 20km dystanse, ponad 50 też rzadko robię góralem, zdarza się czasem 120km (w sensie jednego dnia), także to nie tour de pologne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 budżet mój ten sam - 100zł, spodenki brałbym na większe niż 20km dystanse, ponad 50 też rzadko robię góralem, zdarza się czasem 120km (w sensie jednego dnia), także to nie tour de pologne. Ja się nigdy jeszcze nie spotkałem ze spodenkami które robią dla określonej dziennej liczby kilometrów. Jedne spodenki na 10-20km, inne na 20-35, kolejne 35-60, a inne 60-100. To jakieś chore. Tylko w tym linku do spodni brubeck można przeczytać takie pierdoły. Ciekawe co jeszcze wymyślą 5 rodzajów spodni na zmienne warunki pogodowe oraz z 5 rodzajów spodni na każdą porę dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A tam, tak sobie napisałem bo mi to do głowy przyszło spodenki są po prostu, prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja też polecam te Mimo co podał michuuu. Dają radę w 100%, wkładka bardzo wygodna i materiał jest cienki- nie zapocisz się w nich. Jak dla mnie są lepsze niż moje klubowe które są z questa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Zrobione są z dwu warstwowej dzianiny. Na lato chyba będzie w nich za gorąco. latalem w nich przez ostatnie 4 dni, w sobote bylo ponad 30C i też było komfortowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axl Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Brubecki mogą się wydawać grube w dotyku ale to nie jest lycra. Zrobione są z materiału oddychającego, tego samego co bielizna termoaktywna. Zdecydowanie lepsze na upały niż zwykłe lycrowe gatki. Ujeżdżam takie od niedawna i są naprawdę ekstra. Wykonanie i krój 1 klasa i bardzo dobra wkładka. Wiem że innych już nie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja się nigdy jeszcze nie spotkałem ze spodenkami które robią dla określonej dziennej liczby kilometrów. Jedne spodenki na 10-20km, inne na 20-35, kolejne 35-60, a inne 60-100. To jakieś chore. Tylko w tym linku do spodni brubeck można przeczytać takie pierdoły. Ciekawe co jeszcze wymyślą 5 rodzajów spodni na zmienne warunki pogodowe oraz z 5 rodzajów spodni na każdą porę dnia. Zgadzam się. Choć jestem babą , to na mnie też działają teki durne marketingowe teksty jak płachta na byka. Jeszcze brak spodni kolarskich na miasto powyżej pół miliona mieszkańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.