Skocz do zawartości

[spodenki] do 100 zl

w77

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam dobrych spodenek na rower do jazdy xc ważę ok 87 kg. szukałem po sklepach ale nic ciekawego nie znalazłem. kwota do wydania max 100 zl. Znalazłem na allegro

MIMO CRAIG2 męskie spodenki rowerowe QDRY GEL [XL] (2274912110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy znajdę w tej cenie coś lepszego ? 'mimo' mam tez zimowe i są ok tylko wkładka jakby źle wszyta i przesunięta do przodu.

Na gumce są ciasne w pasie, a na szelkach nic nie ciśnie. Ja przez X czasu też nie miałem przekonania do spodenek z szelkami ale jak raz założyłem to teraz tylko w nich jeżdżę i nie wyobrażam sobie zmiany na wersję bez szelek. Do biegania owszem tylko na gumce bez szelek ale na rower tylko z szelkami :) Pozdrawiam.

ok to przekonaliście mnie do szelek ale teraz jaki model konkretnie. 4f ma cienką wkładkę, stanteks ma chyba troche za grubą i przy ty miękką . forumowe też fajne tylko czy ta wkładka się spisze. ciekawe są te

http://questsport.pl/shop/product_info.php?cPath=327_338_347&products_id=3831

ale cena przekracza budżet i nie wiem jaka wkładka

139 pln brubeck z wkładką, żadne pieniądze, a jeździ sie w nich rewelacynie

http://www.sklep.bru...ukt.php?&id=138

Zrobione są z dwu warstwowej dzianiny. Na lato chyba będzie w nich za gorąco.

widzę że szelki są z materiału a tylko plecy siatka. czy nie będzie w nich za gorąco?

Mówiłem że MIMO to badziew szukaj questa lub biemme tam są szelki całe z siatki i to o dużych oczkach z przodu i z tyłu.

budżet mój ten sam - 100zł, spodenki brałbym na większe niż 20km dystanse, ponad 50 też rzadko robię góralem, zdarza się czasem 120km (w sensie jednego dnia), także to nie tour de pologne.

Ja się nigdy jeszcze nie spotkałem ze spodenkami które robią dla określonej dziennej liczby kilometrów. Jedne spodenki na 10-20km, inne na 20-35, kolejne 35-60, a inne 60-100. To jakieś chore. Tylko w tym linku do spodni brubeck można przeczytać takie pierdoły. Ciekawe co jeszcze wymyślą 5 rodzajów spodni na zmienne warunki pogodowe oraz z 5 rodzajów spodni na każdą porę dnia.

Brubecki mogą się wydawać grube w dotyku ale to nie jest lycra. Zrobione są z materiału oddychającego, tego samego co bielizna termoaktywna. Zdecydowanie lepsze na upały niż zwykłe lycrowe gatki. Ujeżdżam takie od niedawna i są naprawdę ekstra. Wykonanie i krój 1 klasa i bardzo dobra wkładka. Wiem że innych już nie kupię.

Ja się nigdy jeszcze nie spotkałem ze spodenkami które robią dla określonej dziennej liczby kilometrów. Jedne spodenki na 10-20km, inne na 20-35, kolejne 35-60, a inne 60-100. To jakieś chore. Tylko w tym linku do spodni brubeck można przeczytać takie pierdoły. Ciekawe co jeszcze wymyślą 5 rodzajów spodni na zmienne warunki pogodowe oraz z 5 rodzajów spodni na każdą porę dnia.

Zgadzam się. Choć jestem babą :laugh:, to na mnie też działają teki durne marketingowe teksty jak płachta na byka. Jeszcze brak spodni kolarskich na miasto powyżej pół miliona mieszkańców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...