shaughnessy Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Dzień dobry Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo jestem kompletnym laikiem, a nie chcę się naciąć na entuzja$tyczne oceny rowerów w serwisach opiniujących. Poszukuję roweru, który będzie mi służył do jazdy po mieście (przy czym dróg rowerowych za dużo u mnie nie ma), a docelowo również po drogach polnych. Docelowo dlatego, że za jakieś dwa lata przeprowadzam się do domu pod miastem i wtedy planuję jeździć więcej po lesie niż po szosach. Mój wzrost to 176, waga 82, aczkolwiek chcę spalić to do ok. 76 kg. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
softnet Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Dzień dobry Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo jestem kompletnym laikiem, a nie chcę się naciąć na entuzja$tyczne oceny rowerów w serwisach opiniujących. Poszukuję roweru, który będzie mi służył do jazdy po mieście (przy czym dróg rowerowych za dużo u mnie nie ma), a docelowo również po drogach polnych. Docelowo dlatego, że za jakieś dwa lata przeprowadzam się do domu pod miastem i wtedy planuję jeździć więcej po lesie niż po szosach. Mój wzrost to 176, waga 82, aczkolwiek chcę spalić to do ok. 76 kg. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Tragedia, taki postów jest miliony... dziennie kilka nowych osób w identycznej sytuacji. Bierz crossa, merida crossway 40-v z 2011r, szukaj w sklepach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.