Mod Team Franio Napisano 26 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam, Mógłby ktoś mniej więcej wycenić rowerek złożony na poniższych komponentach? Mam tylko tyle info, ile podaję. - Rama aluminiowa VILLIGER - Widelec aluminiowy - Korba Shimano RX100 - Hamulec przód Shimano 600 - Hamulec tył Shimano 600 - Klamkomanetki Dura-Ace - Przerzutka przód Dura-Ace - Przerzutka tył Dura-Ace - Koła Rigida - Piasta przód Shimano RX100 - Piasta tył Shimano RX100 - Siodełko San Marco Wszystko w stanie bardzo dobrym. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To pewnie ten rower? Sorry jeżeli narobię Ci potencjalnych licytujących coś koło 1500 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tak, to ten rowerek. Więc opłaca się licytować? Na rozpoczęcie przygody z szosą będzie wystarczający? Wymiary ramy są akurat pode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Na rozpoczęcie przygody może i nawet za dobry więc bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Wiem, że post pod postem ale muszę to napisać: Dlaczego tak tanio poszedł? Dziwne to, jakbym wiedział to bym to brał a potem same klamko-manetki za tyle sprzedał. Franio pochwal się jak dojdzie jak sprzęt Ci działa (jeżeli to Ty wygrałeś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 6 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No niestety nie wygrałem tej aukcji. Dogadałem się z gościem via e-mail, że odbiorę rower osobiście i prosiłem o zakończenie aukcji. Pojechałem na wieś, wracam drugiego dnia, a tu co? Koleś aukcji nie zakończył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Chamsko trochę, pewnie zrobił to dla większej kasy, wiadomo, a nuż ktoś na koniec dowali większą kasę. A szkoda, bo z opisu i po fotkach naprawdę fajny rower, do tego mega tanio. Dobrze by Ci służył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 8 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Było, minęło. Będę polował na inne okazje. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.