adii22 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witajcie Jako, iż forum regionalne, zacząłem myszkować za informacjami odnośnie sobotniego rajdu. Niestety, niczego nie znalazłem (a nuż źle szukam? ), niemniej podaję linka z dalszymi informacjami: Podaję link z dalszymi informacjami... no... TUTAJ ... Dla tych co niekoniecznie chcą wchodzić w link, garść suchych informacji: -28 kwietnia 2012 -start Kraków Błonia (Cichy Kącik). -meta Młoszowa, Zespół Pałacowo-Parkowy -zapisy 9-9,30 w Krk (wcześniej w Trzebini) -start troszkę później (11,15) -zaje...fajna atmosfera -trasa ~50km. Płaska jak stół, lekko w dół, praktycznie zero podjazdów, lekką nogą do zrobienia w poniżej 2h -asfalt, szutry -bez napinki, bez nagród za pierwsze miejsce (chyba ze się coś zmieniło?), za to można wylosować różne pierdółki -jakby co, zapewniają odwózkę o 16 do Krakowa Teraz ode mnie coś: polecam jako miłe spędzenie soboty, jeśli ktoś nie ma planów na ten dzień, a nie ma zamiaru spędzić go w towarzystwie browarka i srebrnego ekranu, polecam Z tego co wiem, są tam wycinaki, przedszkolaki, elitarne grupy kolarskie kół gospodyń domowych, żniwiarze, emeryci, kalecy, renciści, zakochani, zapracowani, bezrobotni oraz ludzie tacy jak ja (czyli połączenie powyższych ). Kask jest zalecany, ale nie obowiązkowy, naprawdę polecam ! A i na mecie czeka całkiem niezła nagroda za pokonanie trasy - bardzo smaczna zupa (gulasz? nie pamiętam, pamiętam że niezłe, na pewno lepsze niż żarcie po Powerade czy Bike Maraton, ale o to nie trudno, prawda? ) z bułą i mineralką. Udział za free! Polecam od siebie Od razu mówię - ten rower do wylosowania to nie jakieś wyczesane w kosmos sprzęty - bywały makro, bywały rowery na poziomie Krosa Hexagona V3, raz jeden rowerek będący chyba zlepkiem wszystkiego, co zostało na stanie w jednym rowerowym (Alivio, Acera, XCR, sporo zooma, ale generalnie za friko to okej ) A.. nie jestem organizatorem, raczej dobrodusznym użyszkodnikiem tegoż forum, który dzieli się radosną nowiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 potwierdzam - fajny ogór . dobry temat na spedzenie długoweekendowej soboty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 -> gdy Jakbyś zobaczył białego levela a2 z foxem i slx to zagadaj, o ile jedziesz Tapniete Słajpem z mojego gt5360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.