Skocz do zawartości

[Rajd] IX edycja Rajdu Kraków - Trzebinia 28-04-2012

adii22

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ;)

Jako, iż forum regionalne, zacząłem myszkować za informacjami odnośnie sobotniego rajdu. Niestety, niczego nie znalazłem (a nuż źle szukam? :P ), niemniej podaję linka z dalszymi informacjami:

Podaję link z dalszymi informacjami...

no...

TUTAJ

... :D

Dla tych co niekoniecznie chcą wchodzić w link, garść suchych informacji:

-28 kwietnia 2012

-start Kraków Błonia (Cichy Kącik).

-meta Młoszowa, Zespół Pałacowo-Parkowy

-zapisy 9-9,30 w Krk (wcześniej w Trzebini)

-start troszkę później (11,15) :D

-zaje...fajna atmosfera :)

-trasa ~50km. Płaska jak stół, lekko w dół, praktycznie zero podjazdów, lekką nogą do zrobienia w poniżej 2h

-asfalt, szutry

-bez napinki, bez nagród za pierwsze miejsce (chyba ze się coś zmieniło?), za to można wylosować różne pierdółki ;)

-jakby co, zapewniają odwózkę o 16 do Krakowa ;)

Teraz ode mnie coś: polecam jako miłe spędzenie soboty, jeśli ktoś nie ma planów na ten dzień, a nie ma zamiaru spędzić go w towarzystwie browarka i srebrnego ekranu, polecam :) Z tego co wiem, są tam wycinaki, przedszkolaki, elitarne grupy kolarskie kół gospodyń domowych, żniwiarze, emeryci, kalecy, renciści, zakochani, zapracowani, bezrobotni oraz ludzie tacy jak ja (czyli połączenie powyższych :D). Kask jest zalecany, ale nie obowiązkowy, naprawdę polecam ;)!

A i na mecie czeka całkiem niezła nagroda za pokonanie trasy - bardzo smaczna zupa (gulasz? :D nie pamiętam, pamiętam że niezłe, na pewno lepsze niż żarcie po Powerade czy Bike Maraton, ale o to nie trudno, prawda? ;) ) z bułą i mineralką. Udział za free!

Polecam od siebie ;)

Od razu mówię - ten rower do wylosowania to nie jakieś wyczesane w kosmos sprzęty - bywały makro, bywały rowery na poziomie Krosa Hexagona V3, raz jeden rowerek będący chyba zlepkiem wszystkiego, co zostało na stanie w jednym rowerowym (Alivio, Acera, XCR, sporo zooma, ale generalnie za friko to okej :) )

A.. nie jestem organizatorem, raczej dobrodusznym użyszkodnikiem tegoż forum, który dzieli się radosną nowiną :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...