szynas222 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam zastanawiam sie jakie buty wybrac: 1.http://allegro.pl/shimano-buty-sh-m087-r-45-bialo-czerwone-xtrabike-i2235561220.html czy 2.http://allegro.pl/buty-spd-shimano-m064-m-064-rozm-44-i-inne-m077-i2273321768.html Pedaly wybralem shimano m540 Prosze o pomoc z gory dziekuje.... P.S. Mam dligosc wkladki 30,5 cm wiec jaki rozmawiar musze wybrac bo wg tabeli wynika za 48? A slyszalem ze spd i tak sie kupuje o numer wieksze nie wiem ile w tym prawdy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 [buty] BUTY SH-M077 - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiob Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Zdecydowanie m087, mają klamrę i dużo lepiej będą trzymać. Sam jeżdżę w m086 i bardzo je chwale. Pedała też mam m540. Także się nie zastanawiaj tylko m087. Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja noszę 43 i kupiłem M086 43. Spd są dopasowane, jak pierwszy raz założyłem to myślałem ze są za małe, ale to właśnie wrażenie mocnego dopasowania. Z czasem dopasowują się do stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ja noszę 43 i kupiłem M086 43. Spd są dopasowane, jak pierwszy raz założyłem to myślałem ze są za małe, ale to właśnie wrażenie mocnego dopasowania. Z czasem dopasowują się do stopy. Kupie jednak m087 tylko nie wiem jaki kolor najbardziej mi sie podobaja te biale bo czarne i siwe sa tragiczne...Bardzo sie niszcza takie buty i czy latwo bedzie ten bialy doczyscic:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ja nie mam problemów z czyszczeniem białych wstawek w moich M086. W niektórych miejscach białe wstawki zaczynają się przecierać, a pod spodem jest czarna tkanina, no ale cóż to są buty do MTB nie na wystawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ja nie mam problemów z czyszczeniem białych wstawek w moich M086. W niektórych miejscach białe wstawki zaczynają się przecierać, a pod spodem jest czarna tkanina, no ale cóż to są buty do MTB nie na wystawę. Spoko wiadomo ze nie wystawe jednak biale sa ladne...Ale boje sie ze po miesiacu uzywania bede bardzo zniszczone...Bo nie wiem jak jest z trwaloscia farby na takich butach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Miałem buty z klamrą, ze sznurówkami i rzepem, teraz 077 z samymi rzepami, trzyma na tyle dobrze, że nie muszę poprawiać zapięcia, wg mnie to nie jest akurat żaden minus 077. Czyszczenie samych butów raczej nie jest problemem, ale biel nie będzie taką bielą jak na początku, białe nici też zrobią się siwe. Na to nic się nie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Miałem buty z klamrą, ze sznurówkami i rzepem, teraz 077 z samymi rzepami, trzyma na tyle dobrze, że nie muszę poprawiać zapięcia, wg mnie to nie jest akurat żaden minus 077. Czyszczenie samych butów raczej nie jest problemem, ale biel nie będzie taką bielą jak na początku, białe nici też zrobią się siwe. Na to nic się nie poradzi. Nosze buty cywilne biale wiec wiem z czym to sie wiaze:) Tylko ciekawi mnie czy ten bialy tak samo sie sciera jak w zwyklych butach czy jednak jest bardziej trwaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ale gdzie ma się ścierać? But rowerowy pracuje inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.