Skocz do zawartości

[buty, pedały SPD] BUTY Shimano m077vs Shimano m087

szynas222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam sie jakie buty wybrac:

1.http://allegro.pl/shimano-buty-sh-m087-r-45-bialo-czerwone-xtrabike-i2235561220.html

czy

2.http://allegro.pl/buty-spd-shimano-m064-m-064-rozm-44-i-inne-m077-i2273321768.html

Pedaly wybralem shimano m540

Prosze o pomoc z gory dziekuje....

P.S. Mam dligosc wkladki 30,5 cm wiec jaki rozmawiar musze wybrac bo wg tabeli wynika za 48? A slyszalem ze spd i tak sie kupuje o numer wieksze nie wiem ile w tym prawdy....

Ja noszę 43 i kupiłem M086 43. Spd są dopasowane, jak pierwszy raz założyłem to myślałem ze są za małe, ale to właśnie wrażenie mocnego dopasowania. Z czasem dopasowują się do stopy.

Kupie jednak m087 tylko nie wiem jaki kolor najbardziej mi sie podobaja te biale bo czarne i siwe sa tragiczne...Bardzo sie niszcza takie buty i czy latwo bedzie ten bialy doczyscic:)?

Ja nie mam problemów z czyszczeniem białych wstawek w moich M086. W niektórych miejscach białe wstawki zaczynają się przecierać, a pod spodem jest czarna tkanina, no ale cóż to są buty do MTB nie na wystawę.;)

Ja nie mam problemów z czyszczeniem białych wstawek w moich M086. W niektórych miejscach białe wstawki zaczynają się przecierać, a pod spodem jest czarna tkanina, no ale cóż to są buty do MTB nie na wystawę. ;)

Spoko wiadomo ze nie wystawe jednak biale sa ladne...Ale boje sie ze po miesiacu uzywania bede bardzo zniszczone...Bo nie wiem jak jest z trwaloscia farby na takich butach :)?

Miałem buty z klamrą, ze sznurówkami i rzepem, teraz 077 z samymi rzepami, trzyma na tyle dobrze, że nie muszę poprawiać zapięcia, wg mnie to nie jest akurat żaden minus 077.

Czyszczenie samych butów raczej nie jest problemem, ale biel nie będzie taką bielą jak na początku, białe nici też zrobią się siwe. Na to nic się nie poradzi.

Miałem buty z klamrą, ze sznurówkami i rzepem, teraz 077 z samymi rzepami, trzyma na tyle dobrze, że nie muszę poprawiać zapięcia, wg mnie to nie jest akurat żaden minus 077.

Czyszczenie samych butów raczej nie jest problemem, ale biel nie będzie taką bielą jak na początku, białe nici też zrobią się siwe. Na to nic się nie poradzi.

Nosze buty cywilne biale wiec wiem z czym to sie wiaze:) Tylko ciekawi mnie czy ten bialy tak samo sie sciera jak w zwyklych butach czy jednak jest bardziej trwaly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...