szymoniasty Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam serdecznie Zainteresowałem sie tytułowym rowerem http://www.horizonbikes.com/bikes/item/commencal/premier-plus.html Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego roweru. Wiem, że większość z was poleciła by mi w tej cenie coś innego ze względu na osprzęt ale uważam, że to kwestia sezonu i osprzęt będzie zmieniony na coś wartego większej uwagi. Strasznie podoba mi się ta ramka i dlatego ten rower wpadł mi w oko. Powiedzcie proszę pare słów na temat ram tej firmy, być może ma ktoś jakieś doświadczenia z tym rowerem. Licze także na waszą podpowiedź w kwestii rozmiaru, mam 178 cm wzrostu. Dzięki ; )
caliber1987 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam serdecznie Zainteresowałem sie tytułowym rowerem PREMIER PLUS Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego roweru. Wiem, że większość z was poleciła by mi w tej cenie coś innego ze względu na osprzęt ale uważam, że to kwestia sezonu i osprzęt będzie zmieniony na coś wartego większej uwagi. Strasznie podoba mi się ta ramka i dlatego ten rower wpadł mi w oko. Powiedzcie proszę pare słów na temat ram tej firmy, być może ma ktoś jakieś doświadczenia z tym rowerem. Licze także na waszą podpowiedź w kwestii rozmiaru, mam 178 cm wzrostu. Dzięki ; ) Jesli chodzi o rozmiar ramy to z doswiadczenia wiem ze 19 (tzn rozmiar L ) bedzie dla ciebie dobra. jesli chodzi o osprzet to musze faktycznie powiedziec ze za te pieniadze to mozna dostac cos naprawde duzo lepszego. o ramie niestety nic nie wiem. pozdro
Peterp079 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Bardzo fajna rama i geometria. Commencial to firma za którą stoi bardzo duże doświadczenie w produkcji rowerów. Osprzęt faktycznie sredni ale rama to nadrabia. A jesli zamierzasz sprzęta dluzej uzywac to i tak osprzet wymienial bedziesz w slad za zuzywaniem sie komponentow. Na tym forum raczej cieżko będzie Ci znależć użytkowników rowerów tej firmy ale na emtb jak najbardziej. Tylko tam bardziej Fulle
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.