Skocz do zawartości

[Rower] Commencal

szymoniasty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie :)

Zainteresowałem sie tytułowym rowerem

http://www.horizonbikes.com/bikes/item/commencal/premier-plus.html

Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego roweru. Wiem, że większość z was poleciła by mi w tej cenie coś innego ze względu na osprzęt ale uważam, że to kwestia sezonu i osprzęt będzie zmieniony na coś wartego większej uwagi.

Strasznie podoba mi się ta ramka i dlatego ten rower wpadł mi w oko. Powiedzcie proszę pare słów na temat ram tej firmy, być może ma ktoś jakieś doświadczenia z tym rowerem. Licze także na waszą podpowiedź w kwestii rozmiaru, mam 178 cm wzrostu.

Dzięki ; )

Napisano

Witam serdecznie :)

Zainteresowałem sie tytułowym rowerem

PREMIER PLUS

Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego roweru. Wiem, że większość z was poleciła by mi w tej cenie coś innego ze względu na osprzęt ale uważam, że to kwestia sezonu i osprzęt będzie zmieniony na coś wartego większej uwagi.

Strasznie podoba mi się ta ramka i dlatego ten rower wpadł mi w oko. Powiedzcie proszę pare słów na temat ram tej firmy, być może ma ktoś jakieś doświadczenia z tym rowerem. Licze także na waszą podpowiedź w kwestii rozmiaru, mam 178 cm wzrostu.

Dzięki ; )

Jesli chodzi o rozmiar ramy to z doswiadczenia wiem ze 19 (tzn rozmiar L ) bedzie dla ciebie dobra. jesli chodzi o osprzet to musze faktycznie powiedziec ze za te pieniadze to mozna dostac cos naprawde duzo lepszego. o ramie niestety nic nie wiem. pozdro

Napisano

Bardzo fajna rama i geometria. Commencial to firma za którą stoi bardzo duże doświadczenie w produkcji rowerów. Osprzęt faktycznie sredni ale rama to nadrabia. A jesli zamierzasz sprzęta dluzej uzywac to i tak osprzet wymienial bedziesz w slad za zuzywaniem sie komponentow.

Na tym forum raczej cieżko będzie Ci znależć użytkowników rowerów tej firmy ale na emtb jak najbardziej. Tylko tam bardziej Fulle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...