yorshire Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam , chciał bym kupić rower mtb do 3500 zł , mój wzrost to 190 cm i waga 100 kg . Ma to być rower do jazdy po mieście i sporadycznej jazdy w terenie . W sklepie polecono mi m.in KTM Ultra Flite Katalog Rowerowy – KTM Ultra Flite Merida Matts TFS 500d Katalog Rowerowy – Merida Matts TFS 500-D . A może coś polecanego z forum unibike expert UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ kross a8 Level A8 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie mbike renegade MBIKE - MBIKE RENEGADE EVO MBIKE - MBIKE RENEGADE EVO Prosił bym o porównanie osprzętu , bo nie wiem który z nich będzie najlepszy . Jeśli macie jakieś lepsze propozycję to proszę napisać . Proszę o pomoc i pozdrawiam .
Peterp079 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Z tych tutaj najlepszy osprzęt ma Kross. Po nim zaraz bedzie Unibike. Tyle że to rowery nie za bardzo do jezdzenia po miescie...
maciej83 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 No to dużo lepiej kupić rower crossowy na miasto i ubite nawierzchnie dużo lepsza opcja:D Peter napisał już jak osprzętowo ma się sprawa wizualnie ten KTM jest kozacki:D
edi7777 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Z tych co podałeś to Kross chyba że faktycznie chcesz coś rzadziej spotykanego i dla firmy zapłacisz za KTMa (wtedy poszukałbym też jakiegoś Garego Fishera żeby mieć wybór między dwoma rzadkimi modelami - mój tata ma Nirvane i bardzo sobie chwali;) ). Pod uwagę możesz też wziąć Specialized Rockhopper...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.