Tw2 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam. Szukam taniej w pełni amortyzowanej ramy do mojego 29er. Czym się kieruje, to przede wszystkim cena, musi być jaknajtańsza, kolejna rzecz główka pod amortyzator przedni tapered. Jeszcze raz tania, tania i jeszcze raz tania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 nie wiem, czy wiesz, ale tani full to czesto wielkie rozczarowanie/problemy, a tania rama full 29er to okolice 4tys - najtansze, co przychodzi mi na mysl, to salsa spearfish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Athem x4, ale giant w polsce o tyle jest beznadziejny, że nie sprzedają ram, może jedynie xtc znajdziesz, ale to jest wszystko.. Fajna rama jest, sama mi się podoba ;P Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Zyziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tw2 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Chciałem Jeszcze przypomnieć, że amortyzator o skoku 100mm nie wiem, czy wiesz, ale tani full to czesto wielkie rozczarowanie/problemy, a tania rama full 29er to okolice 4tys - najtansze, co przychodzi mi na mysl, to salsa spearfish Ładna rama, ale mimo wszystko droga, ale tak masz racje jest to tani segment oferujący dobrą ramę. Powiedz mi jeszcze, czy dostanę ją w polsce. Kto jest dysrybotrem na polske? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 byl fhm Matuszewski, ktory zawiesil dzialalnosc, wiec najprawdopodobniej nikogo nie ma, ale poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Chyba już nie ma dystrybutora, był FHM Matuszewski ... nabial byłeś szybszy Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Obes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Chyba najtańsza jest rama Voodoo Canzo za 3 tysiące sprowadzana przez p. Michała Wandora z krakowskiego TWR, dostępna także przez gravityshop.eu. Poczytasz o niej na portalach amerykańskich. Spearfish można ściągnąć z Niemiec, z Hibike.com, gdzie stoi 1054 Euro. Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez artoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Spearfish do ogarnięcia z UK za ~900 funi(jeśli przelicznik ma sens w porównaniu do 1054euro), oczywiście mowa o wersji pod standardową tylną oś(zielona dostępna "od zaraz", pomarańczowa teoretycznie za 3 tygodnie), ta pod Maxle ~1050...sam się nad nią poważnie zastanawiam, w zasadzie to już jestem na 99% zdecydowany, muszę tylko znaleźć odpowiedni moment na zakup żeby nie popaść w tarapaty u kazafazowej Voodoo Canzo jakieś na allegro siedzi ale w mikrym rozmiarze... POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Rama DaBomb wychodzi trochę taniej, jednak tylko jeden rozmiar : Zweirad Linß - DaBomb Castle Bravo 29 29" 29er MTB Fully Rahmen Disc Only 12339 No i KTM jeszcze tańszy (rama z damperem) : Zweirad Linß - KTM Phinx 2.29 29" 29er MTB Fully Rahmen Disc Only 12341 Edytowane 3 Maja 2012 przez Obes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Lider.pl czy leader.pl obniżył cenę Tomac Diplomat z 2011 do 3800 zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi