TomaszM Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam po długim czasie Miałem ostatnio napięty okres (bez skojarzeń proszę :lol: ) i sprawa się "trochę" przesunęła Ale mam jeszcze takie pytanie: Czym różnią się te opony: WERSJA NR 1. Waga ok.1,140kg. Wersja ta ma bok zapobiegający przetrzaśnieciu dętki o przeszkodę, czyli zrobienie tzw snake. WERSJA NR 2. Waga ok. 1,085kg. [bez opisu] WERSJA NR 3 Waga ok. 920gr. Opona jest na boku 30TPI, Wszystkie trzy mają taki sam bieżnik, ale: a) czy różnią się wysokością? Która z nich będzie najwyższa, a która najniższa? czy w ogóle różnią się czymś wizualnie (ten bok opony) czy po prostu tylko strukturą wewnętrzną? c) którą z nich wybrać, gdyby nie brać pod uwagę wagi? Tą z grubym bokiem (chodzi o grubość materiału czy o wysokość tej opony?), zwykłą, czy 30TPI? Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Polecam gorąco Kenda Koyote Zarąbista opona na Piach Po asfalcie też spoko (opory toczenia prawie jak na Agamie) Błoto nie jest rewelacja ale daje radę Opona przód i tył są różne http://www.allegro.pl/item94111811_opona_k...owa_od_ss_.html Mam takie i żonce też kupiłem teraz czekam az poczta przyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 8 Maja 2006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 No ja jeżdzę na tiogach. Przód to tioga factory extreme 2,10 a z tyłu tioga factory xc 1,96. Opony świetnie się spisują ale w zasadzie tylko w lesie..nie są zbyt dobre żeby jeździć na nich alejkami czy ulica. Stwiaja spore opory i sa bardzo głośne. Ale jak preferujesz las tak jak ja to byłby to jeden z lepszych wyborów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.