Skocz do zawartości

[1700zł] Rower dla kobiety cross/trekking ?

magg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Rozwazam zakup roweru dla mojej żony. 170cm 50kg. Gość chce mi sprzedać ten rower

Atala TIME-OUT lady 28"w sumie nie wiem czy to cross czy miejski. Chce za niego 1200zł z roku 2011. Czy to dobry wybór? Może doradzicie coś innego? Proszę o szybką odp bo chce go kupic do piątku.

http://www.ricambiautomarket.it/public/paginaprodotti.asp?prodotto=265&nome=TIME-OUT%2021V%2028%92%92%20LADY

Napisano
bicicletta atala TIME-OUT 21V 28 LADY bici bike wellness - WELLNESS - Ricambi Auto Market - Action Evolution e sport,

Nic specjalnego za tę cenę.

Do 1700 zł możesz kupić np cross Romet Orkan 2.0 lub

trekking Romet Gazela

Rowery z lepszym osprzętem i polskie.

Napisano

Dziękuje bardzo za odpowiedz!

Byłem jeszcze w dwóch miejscach i znalazłem taką opcje:

za 1700zł ten Specialized Expedition Sport Low-Entry

http://www.specialized.com/pl/pl/bc/SBCProduct.jsp?spid=62185&scid=1102&scname=Turystyczne

i za 1200zł do negocjacji jakiś Cossacks damka na Acerach. Tylko w nim dla mojej żony trzeba wyjąć amortyzacje siodełka ponieważ jest za wysoki choć to M. W koszcie tego dokładają lepsze pedała. No i inne opony chce bardziej na leśną jazdę.

Co w na to?

Napisano

Ten Specialized, nie wiem albo jest bąd w opisie, albo coś nie gra... koła 26" z amortyzatorem SR 4110 dla kół 28" (mam taki w crossie) - chyba, że na ten rok zaczeli je robić też dla 26".

Generalnie wydaje mi się że 1700zł to stanowczo za duża za niego. Kandsa lepszym osprzęcie masz za - 1000zł

Napisano

Ten Specialized, nie wiem albo jest bąd w opisie, albo coś nie gra... koła 26" z amortyzatorem SR 4110 dla kół 28" (mam taki w crossie) - chyba, że na ten rok zaczeli je robić też dla 26".

Generalnie wydaje mi się że 1700zł to stanowczo za duża za niego. Kandsa lepszym osprzęcie masz za - 1000zł

Możesz podać model tego Kandsa? Szkoda ze nie kupie go w Radomiu ;/ Czy na przykład gdybym wziął tego Atala da rade z czasem go zmodernizować? A coś o tym Cossacks czy to już całkowita lipa?

Napisano

Wszystko można zmodernizować, tylko jakim kosztem?

Rower nie jest jakiś zły, ja tylko mówię, że jest za drogi w porównaniu do tego co posiada czysto technicznie, ale jeśli ktoś bardziej zwraca uwagę np. na kolor to oki.

Poszukaj na forum linków do LAZARO, moja żona jeździ taką damką za 619 zł i osprzęt jest podobny, trochę lepszą mają za 890zł,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...