Skocz do zawartości

[sklep] Daveo - koleczka

szewczykluk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcialbym pozytywnie zaopiniowac sklep i uzytkownika z forum Daveo, zamawialem koleczka - mila i fachowa porada, szybki termin realizacji, elastycznosc wzgledem miejsca odbioru, byl problem z tylnia piasta Rivala - w ramach gwarancji wymiana, dostalem nawet koleczko zapasowe co by treningow nie tracic;) na czas wymiany, reasumujac serdecznie polecam, oby wiecej takich uzytkownikow - sprzedawcow pasjonatow;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Ja rowniez zakupilem kola u Daveo, tak jak autor topicu mialem problem z tylna piasta rivala (wada fabryczna), kazal odeslac na swoj koszt, dostalem inny model piasty, ktory smiga idealnie, nie mam z nim zadnych problemow. Generalnie jestem bardzo zadowolony i moge smialo polecic, bardzo dobre podejscie do klienta :)

• 2 miesiące temu...

Goraco polecam usługi kolegi :) Na szczególne zaznaczenie zasługuje wielka cierpliwość Daveo do odpowiadania na wszelkie pytania, wyjaśniania kwestii związanych z tym, na co się zdecydować itd. Nasza korespondencja była naprawdę obszerna...

Koła, jak to koła... okrągłe ;) Paczka przyjechała następnego dnia od wysyłki, koła były zapakowane znakomicie, a jakość wykonania/montażu też sprawia bardzo dobre wrażenie...

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Kolejny zadowolony klient to ja :)

Przede wszystkim świetny kontakt !!!

Od samego początku czyli założenia przez mnie wątku na forum że kół szukam, przez doradzania jeszcze w wątku a potem na pw, aż po zamówienie, wysłanie paczki i nawet jeszcze po wysłanie kontakt był świetny. Kółeczka wyglądają na solidnie wykonane. Jak przyjdzie wiosna to sprawdzimy jeszcze jak jeżdżą :)

• 4 tygodnie później...

Dopiero dziś tu trafiłem, mimo, że na kółkach od Daveo jeżdżę już prawie rok. Właściwie nie muszę niczego pisać, podpisuję się pod tym, co napisali poprzednicy. Świetny kontakt, dobre ceny, solidne wykonanie. Kółeczka katowane od prawie roku i mimo moich 95kg nadal są w idealnym stanie.

• 3 tygodnie później...

Witam,

wielki pozytyw dla Dave-o i Dawida. Dziś dotarły kółeczka. Wszystko piknie jak się umawialiśmy. Dawid cierpliwie przetrwał nawał moich maili ( na każdy odpowiadał tego samego dnia ).

Dziś zapytałem się go odnośnie możliwości rozcentrowania się kół po pierwszych km, oto co napisał :

"Nie powinny się rozcentrować, ja zawsze mecze kółka tak żeby były

rozprężone, dostają na początek bardziej w kość niż podczas użytkowania

;) wychodzą ich słabe strony, wtedy napreżam tam gdzie pojawiają się

spadki i już powinno być wszystko ok przez wiele tysiecy km."

Realizacja zamówienia super: w pon. pieniądze wpłacone, wtorek zaksięgowane, dziś o 12:00 był kurier :D . Cenowo również świetnie. Dodatkowo ma odpowiednią wiedzę i fach, chętnie doradzi, podpowie.

Naprawdę polecam

WTB f i19 26''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...