szewczykluk Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam chcialbym pozytywnie zaopiniowac sklep i uzytkownika z forum Daveo, zamawialem koleczka - mila i fachowa porada, szybki termin realizacji, elastycznosc wzgledem miejsca odbioru, byl problem z tylnia piasta Rivala - w ramach gwarancji wymiana, dostalem nawet koleczko zapasowe co by treningow nie tracic;) na czas wymiany, reasumujac serdecznie polecam, oby wiecej takich uzytkownikow - sprzedawcow pasjonatow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Również mogę polecić kolegę Daveo zrobił dla mnie kółka. Szybki czas realizacji i dobry kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Zastanawiam sie nad kupnem kol z tego sklepu. Ktos jeszcze moze go polecic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Śmiało bierz ! na pewno nie będziesz żałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Również polecam, Daveo składał mi moim znajomym 3 komplety kół na wyprawę z sakwami, ja na moich zrobiłem jakieś 20tyś km nawet sie nie rozcentrowały. POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 potwierdzam - nie dosc, ze ogarnia temat, to jeszcze wzorowe podejscie przekladajace sie na elastycznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyes Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jak macie facebook'a to pod poniższym linkiem znajdziecie kilka przykładów kół złożonych przez Daveo: www.facebook.com/KolaRowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Również polecam sklep. Kontakt na najwyższym poziomie oraz tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Ja rowniez zakupilem kola u Daveo, tak jak autor topicu mialem problem z tylna piasta rivala (wada fabryczna), kazal odeslac na swoj koszt, dostalem inny model piasty, ktory smiga idealnie, nie mam z nim zadnych problemow. Generalnie jestem bardzo zadowolony i moge smialo polecic, bardzo dobre podejscie do klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Sam nie kupowałem, ale koleżanka owszem i jest zadowolona, więc myślę ze mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Goraco polecam usługi kolegi Na szczególne zaznaczenie zasługuje wielka cierpliwość Daveo do odpowiadania na wszelkie pytania, wyjaśniania kwestii związanych z tym, na co się zdecydować itd. Nasza korespondencja była naprawdę obszerna... Koła, jak to koła... okrągłe Paczka przyjechała następnego dnia od wysyłki, koła były zapakowane znakomicie, a jakość wykonania/montażu też sprawia bardzo dobre wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Rowniez kupilam tu kolka. Zaplecione byly znakomicie, z kontaktem i wysylka nie bylo zadnego problemu. Po kupnie kol, kupilam rowniez u Daveo wentylko NoTubes. Polecam! Wysylka zawsze szybka i bezproblemowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dołączam do grupy zadowolonych klientów Dawida i szczerze polecam Fachowo doradza, znosi dzielnie wszelkie pytania i marudzenie a na koniec świetnie zaplata koła oraz szybko i sprawnie wysyła pod wskazany adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kolejny zadowolony klient to ja Przede wszystkim świetny kontakt !!! Od samego początku czyli założenia przez mnie wątku na forum że kół szukam, przez doradzania jeszcze w wątku a potem na pw, aż po zamówienie, wysłanie paczki i nawet jeszcze po wysłanie kontakt był świetny. Kółeczka wyglądają na solidnie wykonane. Jak przyjdzie wiosna to sprawdzimy jeszcze jak jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Na szczególne zaznaczenie zasługuje wielka cierpliwość Daveo do odpowiadania na wszelkie pytania, Potwierdzam. Człowiek ogarnięty, wie o czym rozmawia i jak doradzić. Koła - dobra jakość, dobra cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paszul Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dopiero dziś tu trafiłem, mimo, że na kółkach od Daveo jeżdżę już prawie rok. Właściwie nie muszę niczego pisać, podpisuję się pod tym, co napisali poprzednicy. Świetny kontakt, dobre ceny, solidne wykonanie. Kółeczka katowane od prawie roku i mimo moich 95kg nadal są w idealnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam, wielki pozytyw dla Dave-o i Dawida. Dziś dotarły kółeczka. Wszystko piknie jak się umawialiśmy. Dawid cierpliwie przetrwał nawał moich maili ( na każdy odpowiadał tego samego dnia ). Dziś zapytałem się go odnośnie możliwości rozcentrowania się kół po pierwszych km, oto co napisał : "Nie powinny się rozcentrować, ja zawsze mecze kółka tak żeby były rozprężone, dostają na początek bardziej w kość niż podczas użytkowania wychodzą ich słabe strony, wtedy napreżam tam gdzie pojawiają się spadki i już powinno być wszystko ok przez wiele tysiecy km." Realizacja zamówienia super: w pon. pieniądze wpłacone, wtorek zaksięgowane, dziś o 12:00 był kurier . Cenowo również świetnie. Dodatkowo ma odpowiednią wiedzę i fach, chętnie doradzi, podpowie. Naprawdę polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.