bandziorekalus Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Hej ! Z uwagi na to, że jestem z Pamiątkowa - okolice Rokietnicy, Kiekrza Szukam osób z tych rejonów, które chętnie pokręcą w okolicach Nie jestem jeszcze doświadczona:) Bo dopiero zaczynam przygodę w MTB i w bliskiej przyszłości chciałabym brać udział w zawodach i maratonach xc;) Ale nie boję się cieżkich tras itp Także mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z tych okolic co chętnie pokręci ze mną Oczywiście do Poznania też mogę jeździć, ale czasami nie mam tyle czasu i fajnie by było gdzieś w okolicy się ustawiać Pozdrawiam Ala:D!
ress Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Siemasz! Mieszkam niedaleko Kiekrza (Chyby) i, jak juz mi zdrowie pozwoli, pisze sie na wspolne pokonywanie kilometrow! W zasadzie od jutra jestem w domu, takze przedzwonie i zagadam Poprosze jedynie numer telefonu, na priv naturalnie. Pozdro.
nieborak Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Chyba nie macie tam za dużo tras w terenie w okolicach Pamiątkowa, Szmotuł? Czasami robię trasę Poznań-Kiekrz-Rokietnica-Szamotuły-Oborniki-Murowana Goślina-Poznań więc jakby co to będę pisał.
bandziorekalus Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Napisano 25 Kwietnia 2012 No właśnie nie orientuję się za bardzo, a chcę zacząć w końcu jeździć w terenie A pisałam w temacie o poznaniu, ale nikt też nie jest chętny tak więc dlatego szukam kogoś w okolicach może szybciej znajdę
RafalB Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Mieszkam na Boninie, w jakis dzien moge pokazac co warto pojechac w Twojej okolicy.
bandziorekalus Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 Ojejku Super;) Byłabym mega szczęśliwa;) ! Ale liczę, że większość opcji jest w terenie:)
bandziorekalus Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 Super, że coraz więcej osób się znajduję Dla mnie rewelka bo dotychczas byłam skazana na jeżdzenie samotnie:P
WoWojtek Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Można by kiedyś zrobić traski maratonów Murowana Goślina 2012 (Trasy i profile) (ID: 114) - Powerade Garmin MTB Marathon MTB MARATON CUP 2012 - cykl maratonów rowerowych w Wielkopolsce - Czerwonak, Bralin, Czarnków, Chodzież, Hermanów
bandziorekalus Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Napisano 27 Kwietnia 2012 Czemu nie jestem za:D! Teraz po maturach już będe mieć bardzo dużo czasu więc chętna jestem jak najbardziej !
Absolute Napisano 30 Kwietnia 2012 Napisano 30 Kwietnia 2012 Mieszkam w Kiekrzu i po też po maturach powinienem znaleźć czas Ostatecznie kiedys pod wieczór mógłbym teraz przed maturami też wyskoczyć ale to raczej tak gdzies bliżej niż dalej. Jak masz czas to odezwij się może się umówimy
nikodem Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Mieszkam na strzeszynie więc mój rewir w razie wolnego czasu pisać na gadu 8014739
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.