Skocz do zawartości

[Szamotuły/Rokietnica/Kiekrz - okolice] Szukam osób do wspólnego kręcenia;)

bandziorekalus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej :)!

Z uwagi na to, że jestem z Pamiątkowa - okolice Rokietnicy, Kiekrza :) Szukam osób z tych rejonów, które chętnie pokręcą w okolicach :)

Nie jestem jeszcze doświadczona:) Bo dopiero zaczynam przygodę w MTB i w bliskiej przyszłości chciałabym brać udział w zawodach i maratonach xc;) Ale nie boję się cieżkich tras itp :) Także mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z tych okolic co chętnie pokręci ze mną :)

Oczywiście do Poznania też mogę jeździć, ale czasami nie mam tyle czasu i fajnie by było gdzieś w okolicy się ustawiać :)

Pozdrawiam Ala:D!

Napisano

Siemasz! :)

Mieszkam niedaleko Kiekrza (Chyby) i, jak juz mi zdrowie pozwoli, pisze sie na wspolne pokonywanie kilometrow! W zasadzie od jutra jestem w domu, takze przedzwonie i zagadam ;) Poprosze jedynie numer telefonu, na priv naturalnie.

Pozdro.

Napisano

Chyba nie macie tam za dużo tras w terenie w okolicach Pamiątkowa, Szmotuł?

Czasami robię trasę Poznań-Kiekrz-Rokietnica-Szamotuły-Oborniki-Murowana Goślina-Poznań więc jakby co to będę pisał.

Napisano

No właśnie nie orientuję się za bardzo, a chcę zacząć w końcu jeździć w terenie :) A pisałam w temacie o poznaniu, ale nikt też nie jest chętny tak więc dlatego szukam kogoś w okolicach może szybciej znajdę:P

Napisano

Mieszkam w Kiekrzu i po też po maturach powinienem znaleźć czas ;)

Ostatecznie kiedys pod wieczór mógłbym teraz przed maturami też wyskoczyć ale to raczej tak gdzies bliżej niż dalej.

Jak masz czas to odezwij się może się umówimy

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...