edi7777 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Hej, mam kilka konkretniejszych pytań co do konserwacji Foxa: -jakiego oleju używacie (konkretnie) jako zamiennik dla foxa? Motul - który? Motorex - 5W? 7,5W? 10W? jakiś inny? -gdzie najtaniej można kupić uszczelki do foxa f100 rl? Znalazłem na kilku stronach po 142zł i gdzieś po 109zł ale były aktualnie niedostępne -jakiego oleju używacie zamiast fox float fluid - czyli tego do napuszczenia uszczelek ? -czy brunox faktycznie coś daje - używacie go w przypadku foxa? Proszę o konkretne odpowiedzi:) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A podbiję Ci temat, może sam się czegoś dowiedziałeś. Wiem ile się leje, gdzie, mam namiary na gościa sprzedającego oryginalny olej po 20 ml ten niebieski i zielony bo taki trzeba do f100 Rl brunox to pic na wode lepiej użyć zwykłego oleju do foxa Co do zamienników to sam bym się chciał dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.