Skocz do zawartości

[1700zł] MTB - kross ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Tak jak w temacie - mam do dyspozycji 1700zł i ani grosza więcej bo początkowa kwota i tak była mniejsza a po przeczytaniu paru wątków zawędrowało do w/w kwoty ;)

I z tego co widzę jest parę A6 z 2011 ale ramy 16", albo 20" - widać że pozostałości ;p

Właściwie to porównywałem tylko rowery krossa i tak wyselekcjonowałem a2 z 2012. Fajny bajer z blokowaniem amora z kierownicy i design trafia w moje gusta. Ale mam wrażenie, że dając 1699zł za ten rower ciut przepłacę. A może nie ?

Czy jest jakaś inna opcja ? Słyszałem dobre słowa o Unibike'ach, ale czy będzie coś lepszego od a2 za 1700zł i w rozmiarze 19" ?

Co do zastosowań roweru to będę nim jeździł wszędzie. Po szosie, po lasach, z reguły bez katowania ale i to się zdarzy. Wiem, że za takie pieniądze nie kupie roweru który w 100% będzie nadawał się do jakiejś ostrzejszej jazdy ale ten którego wybiorę będzie musiał się z tym pogodzić ;)

Napisano

od siebie polecę Unibike Evolution 2011. Dostępny chociażby tu http://sport-bike.pl/pl/p/Unibike-Evolution-2011/168 i myślę, że można cenę utargować. Ja kupiłem w Krakowie miesiąc temu za 1650 zł i wg mnie wart (bardzo;p) swej ceny. Na pewno warty rozważenia.

I lepiej chyba celować zawsze w rowery ze starszych roczników, nie tylko z powodu obniżek cen, ale do coraz to nowszych rowerów pakują coraz gorszy osprzęt mam wrażenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...