Dzarek89 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam! Tak jak w temacie - mam do dyspozycji 1700zł i ani grosza więcej bo początkowa kwota i tak była mniejsza a po przeczytaniu paru wątków zawędrowało do w/w kwoty I z tego co widzę jest parę A6 z 2011 ale ramy 16", albo 20" - widać że pozostałości ;p Właściwie to porównywałem tylko rowery krossa i tak wyselekcjonowałem a2 z 2012. Fajny bajer z blokowaniem amora z kierownicy i design trafia w moje gusta. Ale mam wrażenie, że dając 1699zł za ten rower ciut przepłacę. A może nie ? Czy jest jakaś inna opcja ? Słyszałem dobre słowa o Unibike'ach, ale czy będzie coś lepszego od a2 za 1700zł i w rozmiarze 19" ? Co do zastosowań roweru to będę nim jeździł wszędzie. Po szosie, po lasach, z reguły bez katowania ale i to się zdarzy. Wiem, że za takie pieniądze nie kupie roweru który w 100% będzie nadawał się do jakiejś ostrzejszej jazdy ale ten którego wybiorę będzie musiał się z tym pogodzić
Stachmaister Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Z Krossami nie mam zbyt dużo do czynienia ale np. taki Kellys http://kellysbike.co...8&subcat_id=320 jest do wyrwania za około 1800zł może i taniej jutro mogę Ci to sprawdzić jakbyś miał chęć Lepiej zespecyfikowany a w podobnej cenie.
Dzarek89 Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 No super sprawa ten Kellys. Ale 2200 to za drogo
matt91 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 od siebie polecę Unibike Evolution 2011. Dostępny chociażby tu http://sport-bike.pl/pl/p/Unibike-Evolution-2011/168 i myślę, że można cenę utargować. Ja kupiłem w Krakowie miesiąc temu za 1650 zł i wg mnie wart (bardzo;p) swej ceny. Na pewno warty rozważenia. I lepiej chyba celować zawsze w rowery ze starszych roczników, nie tylko z powodu obniżek cen, ale do coraz to nowszych rowerów pakują coraz gorszy osprzęt mam wrażenie.
Stachmaister Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Pokazałem Ci kellysa, tego konkretnego bo wiem, że może za około 1800zł pójść, na stronie Ci tego nie podadzą Sprawdzę dzisiaj dokładnie cenę i Ci podam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.