Skocz do zawartości
  • 0

[Rower]Arkus

audi99

Pytanie

Witam otóż chyba mam rower Arkus bo miałem naklejke na nim ale zerwałem,chciałbym dowiedzieć się jakie osprzęt do niego mogę dołożyć żebym jezdził sportowo,otóż ja jeżdzę szybko i dynamicznie,chciałbym abyście mi skompletowali częsci do niego nie za drogie,dodam że mam tylko przerzutkę i przednie hamulce oraz amortyzator,a reszta do wymiany czyli siadełko ster kierownica przednia przerzutka,korba, i tylnie hamulce.

20120419007

20120419006

20120419005

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

1. Jeśli chcesz pomocy, sam też musisz coś zrobić. Nie ma tak, że przychodzisz na forum, a my mamy odwalić za Ciebie całą robotę. Chcesz się bawić w wymianę komponentów, określ maksymalny budżet, przewertuj katalogi, Allegro, sklepy rowerowe i dopiero tak przygotowany zakładaj temat.

2. Z tego co mówisz, do wymiany jest praktycznie cały rower. Wątpię, że Ci się to opłaca.

ceny są różne, wszystko zależy od kwoty jaką chcesz przeznaczyć na modernizację tego roweru !

podaj konkretnie ile masz kasy

No mam 100zl :D

Najbradziej to potrzebuje nowej korby i przerzutki zeby pasowala do niej i oczywiscie tylni hamulec caly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...