sadek884 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 czesc chcialem spytac o doradzenie jakiegos rowerku mysle o uzywanym do 2500-3000 moj wzrost 175 66 kg wagi. myslalem ze moze na forum ktos ma cos do sprzedania jesli cos wiecie to mowcie. zalezy mi zeby rowerek byl sprawny mial dobre hamulce hydrauliczne amortyzator cos kolo rs reby i lekkka rame. najlepiej zeby calosc oscylowala w kolo 11 kg wagi plus minus 02kg. piszcie porpozycje zalezy mi na rowerku poniewaz moj stary marketowiec ledwo zipie .ewentualnie moge poczekac z rowerem na jesien po sezonie moze taniej bedzie piszcie co uwazacie
bandziorekalus Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 LEKKI CUBE REACTION RACE REBA CROSSMAX XT OKAZJA! (2272788255) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - niedługo się aukcja skończy Ale wszystko tak jak byś chciał więc może warto się licytowac. Radon ZR Litening 15 Years Anniversary, Okazja!!! (2283136570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. l Merida Hfs xtr sram x0 (2280562904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Spójrz może któryś Cię zainteresuje:) A może sam złożysz;)?
sadek884 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Napisano 25 Kwietnia 2012 dzieki za propozycje wiekszosc z tych rowerkowe ogladalem co do skladania to nie mam czsu sie tym bawic i gromadzic czesci znalazlem jescze ten rowerek krosss level a 10 2010 http://tablica.pl/oferta/kross-level-a10-19-slx-dart3-alu-carbon-nowy-IDSxdw.html#9be257b6;r:;s: ma zmieniona specyfikacje ale mysle ze na przyszly rok pomysle o wymianie hamulcow na lepsze i amorka cos z manitou r7 i reba rl dual air jak odloze troche kasy a przy okazji nie wiesz ile wazy rama tego rowerku
bandziorekalus Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Link już nie działa Więc nie pomogę Ale myślę, że waga pewnie pod 2kg. Chociaż może się mylę, ale jak czytam forum to większość nowych ram jest cięższych od tych starych xD Nie wiem od czego to zależy :D Nie masz czasu ok No to nie wiem co Ci mogę jeszcze doradzić Póki co nic na Alledrogo nie ma ciekawego oprócz tego co Ci wysłałam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.