visca1 Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś dobre ochraniacze na golenie i kolana w cenie 100-120 zł. Uznałem że najwyższa pora dać moim sfatygowanym kolanom i piszczelom jakąś ochronę. Czasami aż wstyd gdzieś się pokazać z tymi siniakami i strupami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 120zł na allegro 661 race lite czy jakoś tak.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkFury Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 zgadzam się z przedmówcą - Sixsixone RaceLite - świetne ochraniacze na kolana+piszczele, sam mam, wypróbowane, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
visca1 Napisano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ciekawy ochraniacz. Już wcześniej wiele dobrego o tym modelu słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.