Minor Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam, może komuś zostało po serwisie amorka ze 150-200ml oleju? Interesuje mnie oznaczony 5-10W. Firma w sumie nie ważna, to i tak wszystko i to samo praktycznie. Może ktoś ma i nie wie co zrobić z resztką a chcę parę złotówek mieć.
rebel Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam, może komuś zostało po serwisie amorka ze 150-200ml oleju? Interesuje mnie oznaczony 5-10W. Firma w sumie nie ważna, to i tak wszystko i to samo praktycznie. Może ktoś ma i nie wie co zrobić z resztką a chcę parę złotówek mieć. http://aptekaolejowa.pl/ ci mają oleje z beczek, różnego rodzaju. Zadzwoń i zapytaj czy sprzedadzą/dadzą Ci w/w ilość. Tyle że ja tam nie widziałem olejów do amorów, chyba sa tylko silnikowe, ale moim zdaniem nie odczujesz różnicy, nawet jak kupisz droższy syntetyk silnikowy to nie będzie gęstniał w niższych temp - polecam 5W/40 bedzie w sam raz 10 W za gesty.
Minor Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja tam bym uważał z tym laniem byle czego... Kompletnie o tym zapomniałem, a byłem tam po olej z pół roku temu... tzn na Piłsudskiego. W ofercie mają jakiegoś Midlana Fork Oil za 18zł hmm cena kusząca, ale liczyłem na Motul lub Motorex.
Cox Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 mam motorex 5 w do amorów, mogę ci odsprzedać ile chcesz PS , chyba to jednak nieopłacalne, bo nie wiem co bedzie z wysyłką
Minor Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Wiesz, ja specjalnie w regionalnym to napisałem;) Ale dzięki za chęci...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.