Skocz do zawartości

[do 900 zł] używany rower Gazelle

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem tu nowy, mam zamiar kupić sobie oczywiście rower, który ma mi służyć głównie do rekreacji. Po prostu przejechać się to tu to tam. Zastanawiam się nad kupnem używanej Gazelli tak do 900 zł. Dzisiaj byłem w paru sklepach i widziałem taką nawet w dobrym stanie o szczegóły na razie nie pytałem bo byłem tylko tak poglądowo żeby zobaczyć co i jak, żeby mieć lepsze rozeznanie w temacie. Byłem też w sklepie gdzie mieli nowe rowery. Sprzedający polecił mi Unibike Vision za ok 1400 zł. Mi, tj. typowemu amatorowi o uszy się obiła nazwa Gazelle, a o tym Unibike to dzisiaj pierwszy raz usłyszałem. Czy warto kupować używaną Gazelle, czy dołożyć trochę i mieć nowy rower dajmy na to Unibike Vision.

Napisano

jeśli się nieorientujesz poświęć kila dni i poczytaj forum!!

GAZELLE robi rowery miejskie (drogie jako nowe a słabo wyposażone)

unibike to polularna marka cena/jakość

powtórze sie ale jeśli niem musi być nowy a jedynie 'jak nowy' w tej cenie jest masa sprzetu na aukcjach z osprzetem co najmiej SLX/XT

czyli wydasz 1500zł-a dostaniesz sprzęt wart 3500zł

shimano podniosło w tym roku marże o kilkanaście-do 30% więc rowery na 2012 są słabiej wyposażone(w niższe grupy) więc lepiej kupić starszy rocznik!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...