ferdekk Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Moj 10 letni grand na osprzęcie shimano sis niestety dokonal żywota. Stanęła przede mna perspektywa zakupu nowego roweru. Kwota jaką dysponuje to 1600zl. Od roweru wymagam uniwersalnosci czyli ma dawać radę w terenie i na asfalcie z przewaga na leśne trasy, 2 razy w roku kilkutygodniowy wyjazd w bieszczady. Waga roweru nie jest istotna. Kupić nowy rower czy uzywany ale na lepszych częściach? Znalazlem cos takiego: NIEZWYKLA MASZYNA NA NAJLEPSZYCH PODZESPOLACH!!! (2300879103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ocencie czy rower jest wart tych pieniedzy. Dzieli mnie od sprzedawcy kilkanascie kilometrów wiec rower mógł bym odebrać osobiście. Czy rozmiar 19 bedzie odpowiedni na 178cm wzrostu? Czy rower wytrzyma moje 92 kilogramy? Sprzedawca zachwala rower ale czy to rzeczywiście porządny rower?
Przemek95 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Moj 10 letni grand na osprzęcie shimano sis niestety dokonal żywota. Stanęła przede mna perspektywa zakupu nowego roweru. Kwota jaką dysponuje to 1600zl. Od roweru wymagam uniwersalnosci czyli ma dawać radę w terenie i na asfalcie z przewaga na leśne trasy, 2 razy w roku kilkutygodniowy wyjazd w bieszczady. Waga roweru nie jest istotna. Kupić nowy rower czy uzywany ale na lepszych częściach? Znalazlem cos takiego: NIEZWYKLA MASZYNA NA NAJLEPSZYCH PODZESPOLACH!!! (2300879103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ocencie czy rower jest wart tych pieniedzy. Dzieli mnie od sprzedawcy kilkanascie kilometrów wiec rower mógł bym odebrać osobiście. Czy rozmiar 19 bedzie odpowiedni na 178cm wzrostu? Czy rower wytrzyma moje 92 kilogramy? Sprzedawca zachwala rower ale czy to rzeczywiście porządny rower? Ja bym nie kupł nie ten typ jazdy chyba. Na tym rowerze chcesz jechać na długie tripy z sakwami? wydaje mi się że to nie rower do tego przeznaczony
bandziorekalus Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Oczywiście, że ten rower odpada;) Nie nadaje się do tego jak chcesz jeździć. Oczywiście części ma niezłe:)
ferdekk Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Oczywiście, że ten rower odpada;) Nie nadaje się do tego jak chcesz jeździć. Oczywiście części ma niezłe:) To do czego nadaje sie ten rower?
krism4a1 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Wogóle ta rama wygląda jakby była spwana na sterach, ale trzeba by poprosić o więcej zdjęć. Jak dla mnie to jest kradziony, albo coś kombinowane z ramą.
bandziorekalus Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Moim zdaniem ten rower jest do DH. No chyba, że się mylę - jeśli tak to przepraszam za wprowadzenie w błąd;) Ale tak wygląda;)
rybciasum Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja bym kupił i zmienił rame np na Levela czy Tormente
PoleK Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 ta rama to jak jakis Point, ktore mialt problemy z glowkami no i nie nadaja sie do XC czy turystyki... WYBITNIE. calosc w miare ok, gdyby zmienic ramke to bylobyciekawie, ale nie za ta cene...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.