krzylo Napisano 12 Marca 2006 Napisano 12 Marca 2006 Pytanie jak w temacie. Klawisz zmiany trybu zacina mi się i chciałbym to naprawić. Czy komus z Was udało się otworzyc licznik?? Foto mojego licznika:
mateuszb Napisano 12 Marca 2006 Napisano 12 Marca 2006 powinny chyba byc jakies srubki do odkrecenia albo jest zamykany na zatrzask tak jak obudowy do komorek
Schwefel Napisano 12 Marca 2006 Napisano 12 Marca 2006 Ten licznik ma zatrzaski musisz włożyć cienki płaski śrubokręt w łączenia obudowy i podważyć je.
krzylo Napisano 12 Marca 2006 Autor Napisano 12 Marca 2006 No to spróbuję tak podważyć, ale obawiam się, że licznik może z tego cało nie wyjść. Jakby co to go posklejam!
skrzynia Napisano 12 Marca 2006 Napisano 12 Marca 2006 Upewnij się, czy pod baterią nie ma śrubek - w starszej BC-500 były dwie. I zobacz "Zasady pisania nowych tematów" - tytuł tematu był nieprawidłowy; brak " [ ] ".
MarcinGoluch Napisano 21 Marca 2006 Napisano 21 Marca 2006 A moze mi ktos powiedziec jak rozebrac Sigme TARGA? Dostalem dwie sztuki i w jednej brakuje dolnego przycisku. Mam juz przycisk obiecany od dystrybutora tylko ni cholery nie moge sie dobrac do licznika. Czy te boki (kiedys slyszalem ze tytanowe ) sa klejone do licznika czy tez na jakies zatrzaski? Nie chcial bym ich pokrzywic.
michaelo Napisano 26 Marca 2006 Napisano 26 Marca 2006 mam panowie zła wiadomośc rozwaliłem właśnie moją sigme 500 przy takim podważaniu :/ Co prawda był juz stary i po rozłożeniu już sie bnie da wsadzić spowriotem w te zatrzaski które były mikroskopijne wręcz a klejenie nic nie da bo bedzie za słabo złaczone i nie bedzie chodzić powiecie można docisną , no mozna ale mi pekł ekran przez lekkie ściśnięcie o i otot sposób jak załatwiłem mój ukochany licznik :]
MarcinGoluch Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Miachaelo troche sie spoznilem z widomoscia. Swoj licznik juz unicestwiles . Dostalem wiadomosc ze przynajmniej TARGA jest nie rozbieralna a przycisk mozna wcisnac na zatrzaski.
michaelo Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Heh musze sobie nowego poszukac :/ na sigmy i inne bardzo znane marki obecnie mnie nie stac co myslicie o tym ?? http://www.allegro.pl/item95047503_hit_lic...ka_gratis_.html chyba szajst to nie jest no chybaże sobie jakiegoś za 15 zeta strzele
krzylo Napisano 30 Marca 2006 Autor Napisano 30 Marca 2006 Michaelo: No to ja nie będę ryzykował ze swoją Sigmą500. Jak mam ją całkime rozwalić to lepiej "męczyć się" z zacinającym się przyciskiem :029: W Sigmach podoba mi się jakość wyświetlacza(świetny kontrast, grube cyfry) oraz to, że nie wyłącza się nigdy i zawsze coś pokazuje. Ja mam ustawiony na dole zwykle zegarek na stałe Ten licznik z Allegro wygląda ok. , ale chyba się wyłącza. Poszukaj lepiej innego.
Schwefel Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Że się wyłącza to dobrze, chociaż baterii nie żre tyle.
uel Napisano 31 Marca 2006 Napisano 31 Marca 2006 co myslicie o tym ?? http://www.allegro.pl/item95047503_hit_lic...ka_gratis_.html chyba szajst to nie jest Jego chyba najlepsza funkcja to "ilość spalonego tłuszczu" Przynajmniej można obliczyć, ile trzeba brać prowiantu na dłuższe trasy..
michaelo Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 No ja uwielbiałem swoją sigme zwłaszcza za trwałość dostałem ja do roweru komunijnego od taty i przez 8 lat tylko 1 raz baterie wymieniałem , no ale jak pisałem teraz na sigme mnie nie stac zwłaszcza ze sa droższe niz wtedy bo ja dałem za nią 45 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.