Skocz do zawartości

[Licznik] Jak rozebrać Sigmę Sport 500 ?

krzylo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie jak w temacie. Klawisz zmiany trybu zacina mi się i chciałbym to naprawić. Czy komus z Was udało się otworzyc licznik?? Foto mojego licznika:

• 2 tygodnie później...
Napisano

A moze mi ktos powiedziec jak rozebrac Sigme TARGA?

Dostalem dwie sztuki i w jednej brakuje dolnego przycisku. Mam juz przycisk obiecany od dystrybutora :angry2: tylko ni cholery nie moge sie dobrac do licznika. Czy te boki (kiedys slyszalem ze tytanowe :angry2: ) sa klejone do licznika czy tez na jakies zatrzaski? Nie chcial bym ich pokrzywic.

Napisano

mam panowie zła wiadomośc rozwaliłem właśnie moją sigme 500 przy takim podważaniu :/ Co prawda był juz stary i po rozłożeniu już sie bnie da wsadzić spowriotem w te zatrzaski które były mikroskopijne wręcz a klejenie nic nie da bo bedzie za słabo złaczone i nie bedzie chodzić

powiecie można docisną , no mozna ale mi pekł ekran przez lekkie ściśnięcie

o i otot sposób jak załatwiłem mój ukochany licznik :]

Napisano

Michaelo:

No to ja nie będę ryzykował ze swoją Sigmą500. Jak mam ją całkime rozwalić to lepiej "męczyć się" z zacinającym się przyciskiem :029: W Sigmach podoba mi się jakość wyświetlacza(świetny kontrast, grube cyfry) oraz to, że nie wyłącza się nigdy i zawsze coś pokazuje. Ja mam ustawiony na dole zwykle zegarek na stałe :D Ten licznik z Allegro wygląda ok. , ale chyba się wyłącza. Poszukaj lepiej innego.

Napisano

No ja uwielbiałem swoją sigme zwłaszcza za trwałość dostałem ja do roweru komunijnego od taty i przez 8 lat tylko 1 raz baterie wymieniałem , no ale jak pisałem teraz na sigme mnie nie stac zwłaszcza ze sa droższe niz wtedy bo ja dałem za nią 45 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...