pebe.pl Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam Dobralem juz piaste (Ritchey PRO) i obrecz (Mavic XC717) zostala mi tyulko kwestia szprych. Zastawiam sie miedzy DT COMPETITION(2.0-1.8-2.0mm) a DT REVOLUTION(2.0/ 1.5/ 2.0mm). ze wzgledu na wage jestem sklonny kupic revolution ale sie zastanwiam czy do mojej wagi(75-80kg) nie beda za cienkie. poza tym jaka dlugosc dobrac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 mam podobna konfiguracje jak ty. pro i mavic tyle ze starszy brat xc717. dt revo super sprawa bierz, na pewno wytrzymaja twoja wage. najlepiej dac po 32 na kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Dlogosc szprych dobierasz do piasty . Na Kalkulator mozesz dobrac dl szprych. Sam jezdze na revo na tyle. No i mowiac krotko dobrze dzialaja. Zysk masy w stos. do Comp jest calkiem spory. Ja jezdze na alu nyplach(masa ) - ale maja te wade ze po 3,4 centrowaniu sa do wywalenia.Waze 70, w zeszlym sezonie mocno zglebilem, kolo wytrzymalo bez centry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebe.pl Napisano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 wlasnie jest tam ta piasta ale pod tarcze tylko, a w tym wypadku dlugosc konierzy sie raczej rozni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lepiej 36 szprych REVOLUTION, niż 32 COMPETITION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.