ZyGmUnT Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam ! Poszukuję sklepu, w którym mógłbym kupić duży rozmiar butów SPD Shimano. Podobają mi się modele sh-m087 w wersji szarej oraz sh-xc50 w wersji białej. Niestety nigdzie nie mogę ich znaleźć w rozmiarze 49. Przymierzałem sh-m087 w rozmiarze 48 i trochę mnie uciskały przy końcówkach największych palców. Mój rozmiar stopy to około 30cm, stąd też poszukuję butów, które będą miały rozmiar wkładki 31cm. Wprawdzie można dostać na rynku sh-m087 w wersji czarnej, ale są one wg mnie piekielnie brzydkie, dlatego wolałbym ich nie kupować. Czy ktoś posiada namiar, na sklep, gdzie można by w normalnej cenie kupić takie buty ? Patrzyłem na buty innych producentów, ale też nie mogę znaleźć nic dla siebie, gdyż nie lubię jak buty wyglądają zbyt kosmicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam ! Poszukuję sklepu, w którym mógłbym kupić duży rozmiar butów SPD Shimano. Podobają mi się modele sh-m087 w wersji szarej oraz sh-xc50 w wersji białej. Niestety nigdzie nie mogę ich znaleźć w rozmiarze 49. Przymierzałem sh-m087 w rozmiarze 48 i trochę mnie uciskały przy końcówkach największych palców. Mój rozmiar stopy to około 30cm, stąd też poszukuję butów, które będą miały rozmiar wkładki 31cm. Wprawdzie można dostać na rynku sh-m087 w wersji czarnej, ale są one wg mnie piekielnie brzydkie, dlatego wolałbym ich nie kupować. Czy ktoś posiada namiar, na sklep, gdzie można by w normalnej cenie kupić takie buty ? Patrzyłem na buty innych producentów, ale też nie mogę znaleźć nic dla siebie, gdyż nie lubię jak buty wyglądają zbyt kosmicznie. Według http://shimano-katalogi.com/3-buty-mtb.pdf buty XC50 dostępne są do rozmiaru 48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZyGmUnT Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Według http://shimano-katal.../3-buty-mtb.pdf buty XC50 dostępne są do rozmiaru 48 W takim razie to chyba musi być kwestia polskiego importera . W zagranicznych sklepach bez problemu można dostać rozmiary do 50, ale niestety cena, zwłaszcza za koszty wysyłki, rośnie niebotycznie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.