DEVILEK Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja na ta chwile jeszcze sie nie potrafie okreslic, jak czasowo bede wygladac w weekend. Wspominalem juz kolezance o sobotnim wyjezdzie z Wami i byla nastawiona pozytywnie, a tu widze niedziela sie rodzi. Ale cos sie pomysli, aby razem zakrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke28 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Trasa mi jak najbardziej pasuje, co do godziny, ja się dostosuję do reszty ekipy. Więc czekam na wiadomość o której konkretnie ruszamy spod żyrafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Cześć wszystkim. Chętnie bym się wybrał aczkolwiek już jestem umówiony na niedziele. Bawcie się dobrze i dużo kręcenia pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jak już wspominałem to mój weekend z synem, więc sprawa jest jasna. Jeśli coś się zmieni to napiszę. Jadącym, życzę wiatru w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 U mnie z niedzielą tez moze byc problem . Bardziej sie nastawiłam na sobote .... ale jeszcze sie pomysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Gdyby to była sobota to też bym się podłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Hm... niestety niedziela mi nie pasuje. Mam sprawe do zalatwienia w Przeczycach i jade, wlasnie na rowerku, w niedziele. Moze ktos bylby chetny pojechac tam ze mna? Drogi za bardzo nie znam, GPS pokazuje 28 km spod zyrafy. Mozna wyjechac rano (np o 8) na 10 bez problemu bedzie sie w Przeczycach i na miejscu odpoczac nad jeziorkiem. W zaleznosci od pogody kapiel, plaza, etc. No i wrocic tak jak Wam pasuje. Ja moge chocby poznym wieczorem wracac . W miedzycasie mozna takze pojezdzic po okolicach Przeczyc. A teren calkiem, calkiem Na miejscu cala wycieczke zostawie na okolo 30 min. Jezeli ktos bylby chetny na taki wypadzik, kapiel, odpoczynek na plazy pisac do mnie na gg (24557652). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To jak robimy cos w sobote ? U mnie niedziela raczej odpada, chyba ze w godzinach popoludniowych. Jakas lajtowa sobotnia trasa ; Chorzow - Dolina - Rybaczowka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Z mila checia gdzies hym sie wybral na jakas przejazdzke. Dyspozycyjny jestem od okolo 15 do wieczora. Jednak pozniej, okolo 20-21 chce jechac na katowicki Muchowiec na koncert Comy. Moze wspolny wypad? A i pisac osoby zainteresowane niedzielnym wypadem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To ja mam propozycje Niech kazdy napisze kiedy i o ktorej mu pasuje i podzielimy sie na dwie grupy ,jedna smigająca w sobote a druga w niedziele Ja osobiscie moge jechac w sobote od godz 16 , W niedziele jezeli juz to tez od 16 ale typowo rekreacyjnie ( bo rano w pon. do pracy ) do 30 km.. Pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ja jadę z @Pasztet nad ten zalew Przeczycki, w planach chyba jeszcze zamek w Siewierzu będzie, ale to się dogadać musimy jeszcze co do godziny i miejsca zbiórki, bo od tego zalew do tego zamku to już chwila jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 niestety weekend ten odpada ale wczoraj byłem na jurze , piekny wypad , polecam Wam tez takie cos zorganizowac https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/ZOtyPotokOlsztynZaborzeZOtyPotok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tak jak wspominałem, miałem się widzieć z synem, ale nastąpiły zmiany i zobaczę się z Nim dopiero w niedzielę rano. W związku z czym, chętnie wybrałbym się gdzieś w dobrym towarzystwie . Proponuję spotkać się wcześniej niż ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 niestety weekend ten odpada ale wczoraj byłem na jurze , piekny wypad , polecam Wam tez takie cos zorganizowac Picasa Web Albums - grzegorz km - Złoty Potok -... foty rewelacja a widoki bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No wiec pisac, kto chetny 100% na sobote, a kto na niedziele, lub obydwa dni. Z tego co widze, to jest kilka osob, ktore moga w dwa dni, ale wiekszosc jednak ma juz swoje plany na niedziele i pozostaje nam tylko sobota. U mnie nic sie nie zmienilo i pozostaje mi tylko sobota. Godzina 16 w sobote pod Zyrafa odpowiada ? ps. Karpik browarek jakis na trasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wiec kto jest chetny na niedzielny wypad to pisac. My jedziemy na 100%. Takze i poniedzialek mam wolny, wiec takze moge gdzies wybyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja w niedzielę mogę tylko o której zbiórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No wiec pisac, kto chetny 100% na sobote, a kto na niedziele, lub obydwa dni. Z tego co widze, to jest kilka osob, ktore moga w dwa dni, ale wiekszosc jednak ma juz swoje plany na niedziele i pozostaje nam tylko sobota. U mnie nic sie nie zmienilo i pozostaje mi tylko sobota. Godzina 16 w sobote pod Zyrafa odpowiada ? ps. Karpik browarek jakis na trasie ... oczywiście Pytanie jest, kto ma ochotę na trasę w sobotę? (czuję jak rymuję ) Devilek i Ja to pewne, Gosia wspominała że sobota jej pasuje, co z resztą? Jesli nie będzie chętnych z okolic Chorzowa itp. to nie ma sensu cisnąć pod Żyrafę, tylko gdzieś bliżej zrobić punkt zborny, np na Dolinie 3 Stawów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Marcin, ja akurat bede jechal przez Chorzow, bo kolezanka tez chcialaby jechac, a mieszka w jednej z dzielnic Chorzowa. Co nie zmienia faktu, ze jesli okaze sie, ze malo osob bedzie z Chorzowa i okolic, to mozna zmienic miejsce zbiorki ; centrum kato, albo wczesna paderewa. My dojedziemy. Koledzy, kolezanki ; godzina 16 Wam odpowiada ? edyta : jak ktos z okolic Chorzowa bedzie jechal, a bedzie to sztuka jedna to pisac na PW do poludnia, zgarnie sie Ciebie, Was w dalsza droge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam ja moge smignac o 16 , ale proponuje zrobic zbiórke gdzies w okolicach centrum Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dobra, to wedlug narady Kto z okolic Chorzowa, to na PW, do poludnia walic, pojedziemy razem do punktu zbiorki, ktory znajduje sie jutro pod sklepem Lidl na osiedlu Paderewskiego ( naprzeciwko Castoramy, czy tam moze Praktiker jest ? ) Zbiorka o godzinie 16 Panie i Panowie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Widze tym razem kazdy mnie olał ok rozumiem ze juz nie należe do ekipy spoko było fajnie co fajne szybko mija. Mam nadzieje że ktos zbierze to wszystko do kupy co ja zaczołem pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A walnąc cie skorpion za takie glupie gadanie ?? Kto cie olał ? Co z tobą chlopie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Widze tym razem kazdy mnie olał ok rozumiem ze juz nie należe do ekipy spoko było fajnie co fajne szybko mija. Mam nadzieje że ktos zbierze to wszystko do kupy co ja zaczołem pozdrawiam Marcin Marcin, nie o to chodzi, ze kazdy Cie olal. Wszystkie wypady byly w soboty i kazdy tak sie zaczal nastawiac. Ja sam Ci pisalem, ze sobota dla mnie ok, niedziela, takze, ale nie kazda, bo nie dam rady z uwagi na syna, jak np. Karpik Nie mysl, ze Ty to zaczales i kazdy Cie olal, bo nie w tym sek. Zwyczajnie ten weekend jest taki, a nie inny, nie kazdemu z nas pasuje niedziela, a jesli juz, to sa to dluzsze wycieczki, na co wiekszosc nie ma czasu. Takze ... glowa w gore, Ty to zaczales i Ty to dalej pociagniesz, mamy taka nadzieje. Wiemy jak pracujesz i rozumiemy to. Swiat nie konczy sie na jednym wypadzie, gdzie Ciebie nie moze byc, pomimo tego, ze bysmy chcieli. Pozdrawiam Devilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Marcin spokojnie. Przeciez jeszcze za tydzien mozna jechac. Wiec nie ma problemu. A w niedziele.. zapraszam o godzinie 8.30 pod zyrafe i jedziemy do Przeczyc przez Bedzin. Lacznie 70 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.