Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Podziekowania dla wszystkich obecnych, za bardzo udany wspolny wypad. Oby wiecej takich wycieczek i moze w wiekszym gronie ? ( beda kolejni do zbierania drewna :P ) A Wera dala rade do samego konca ; troche zmachana, odstawiona prawie pod sam dom ;)

Podziekowania dla ciebie też ze biedna werke eskortowałes pod sam dom szacun dla ciebie :)

dzieki chlopaki za udany wspolny wypad :) ja juz tez dotarłam do domu yyyy z lekkim opoznieniem z imprezy na impreze ;D

Lekkie opoznienie mowisz, hmmm ;) No takie tam pare godzin, od czasu pozegnania :P

http://devilek.bikestats.pl/712191,Kolejny-raz-z-forumroweroweorg.html

Nie kazdy tam zaglada, a czasami mozna cos poczytac. Koncowki nie opisywalem, kto wie jak bylo, to ok, dla mnie to obciazeniem nie bylo, wiec wielki luz, pomocy chetnie udziele, jesli moge.

to co następna sobota tez ognicho robimy tylko trzeba się prędzej zgadać, myślę że jak się zgadamy na 15 góra 16 bd okej, później już to nie ma sensu chyba, że na jeżdżenie to tak

Ja nie mam zamiaru z toba jechac nigdzie wiec jak chcesz jezdzij nie wiem jak inni czy sie wypowiedzom na ten temat za dużo sobie pozwalasz i masz niewypażony jezyk tyle i na temat wiec koniec tematu .Na reszte wpisów na mój temat z twojej strony nie bede odpisywał bo nie warto psuc klimatu tutaj na forum bo sa znami bardzo wartosciowi ludzie i nie chce by sie spłoszyli przez jakies nieporozumienia miedzy mna a toba tyle i na temat.

Witam i zapraszam na kolejny wypad rowerowy w niedziele godzina raczej poranna lub wczesna południowa .Czekam na propozycje godzin trasa prawdopodobnie sucha góra co wy na to czekam na wiadomosci z godzinówka jak komu pasuje i ewentualnie inna trasą. Propozycje przesyłajcie do godziny 17 w sobote wtedy bedzie juz godzina no i oczywiscie zbiórka pod żyrfa pozdrawiam Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...