karpik75 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 To prawda, co by nie gadać, to Wera jest największym bohaterem dzisiejszego wypadu - szacun Wera i szybkiej naprawy sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Podziekowania dla wszystkich obecnych, za bardzo udany wspolny wypad. Oby wiecej takich wycieczek i moze w wiekszym gronie ? ( beda kolejni do zbierania drewna ) A Wera dala rade do samego konca ; troche zmachana, odstawiona prawie pod sam dom Podziekowania dla ciebie też ze biedna werke eskortowałes pod sam dom szacun dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 exactly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Podziekowania dla ciebie też ze biedna werke eskortowałes pod sam dom szacun dla ciebie Bez przesady, powiedzmy, ze mialem po drodze A teraz zasluzone zimne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 o Ty!! a ja mam tylko zimną wodę i colę... zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 a ja mialem zimnego Lecha przy ognisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ee tam W domu na spokojnie lepiej przy Zubrze posiedziec za pare minut beda fotki- bojcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 wrzuc na picassa lub na jakis serwer lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 a ja mialem zimnego Lecha przy ognisku Az taki zimny to on nie byl ee tam W domu na spokojnie lepiej przy Zubrze posiedziec za pare minut beda fotki- bojcie sie Dajesz z tymi fotami, ino ladne, co by na BS sie nie wystraszyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke28 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Devilek, jak coś tez jestem na BS, pod tym samym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 dzieki chlopaki za udany wspolny wypad ja juz tez dotarłam do domu yyyy z lekkim opoznieniem z imprezy na impreze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 dzieki chlopaki za udany wspolny wypad ja juz tez dotarłam do domu yyyy z lekkim opoznieniem z imprezy na impreze ;D Lekkie opoznienie mowisz, hmmm No takie tam pare godzin, od czasu pozegnania http://devilek.bikestats.pl/712191,Kolejny-raz-z-forumroweroweorg.html Nie kazdy tam zaglada, a czasami mozna cos poczytac. Koncowki nie opisywalem, kto wie jak bylo, to ok, dla mnie to obciazeniem nie bylo, wiec wielki luz, pomocy chetnie udziele, jesli moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 oj tam oj tam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 pytanie ktoś dziś co gdzieś jedzie po niewyjeżdżony jestem np. Lędziny ewentualnie Chudów. Pisać kto chce to zaraz się godzinę ustali i ruszamy, ja jak coś to i tak jadę gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ehhh, żałuję że nie mogłem się z wami wybrać :/ no ale myślę że jeszcze dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke28 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 CzikO, to rezerwuj czas na następny weekend i przyjeżdżaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 to co następna sobota tez ognicho robimy tylko trzeba się prędzej zgadać, myślę że jak się zgadamy na 15 góra 16 bd okej, później już to nie ma sensu chyba, że na jeżdżenie to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 to co następna sobota tez ognicho robimy tylko trzeba się prędzej zgadać, myślę że jak się zgadamy na 15 góra 16 bd okej, później już to nie ma sensu chyba, że na jeżdżenie to tak Ja nie mam zamiaru z toba jechac nigdzie wiec jak chcesz jezdzij nie wiem jak inni czy sie wypowiedzom na ten temat za dużo sobie pozwalasz i masz niewypażony jezyk tyle i na temat wiec koniec tematu .Na reszte wpisów na mój temat z twojej strony nie bede odpisywał bo nie warto psuc klimatu tutaj na forum bo sa znami bardzo wartosciowi ludzie i nie chce by sie spłoszyli przez jakies nieporozumienia miedzy mna a toba tyle i na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 kurde czekaliśmy na was chyba z dobre 10min i więcej. Chyba skręty pomyliliśmy dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 CzikO, to rezerwuj czas na następny weekend i przyjeżdżaj Tak tylko u mnie jest w tym problem że ja z reguły mam czas w soboty rano od 6 do około 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Tak tylko u mnie jest w tym problem że ja z reguły mam czas w soboty rano od 6 do około 13. to może niedziela ?? bo u mnie niedługo soboty odpadna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Soboty odpadną ? czyżby ktoś znalazł już prace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Soboty odpadną ? czyżby ktoś znalazł już prace ? na pewno w ta sobote pracuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 W sobote idziemy takze pojezdzic? Ja czasowo stoje od 15 w sobote do poniedzialku. Moze ognicho jak tydzien temu oraz pozniekszy koncert Comy na Muchowcu? Preferuje ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam i zapraszam na kolejny wypad rowerowy w niedziele godzina raczej poranna lub wczesna południowa .Czekam na propozycje godzin trasa prawdopodobnie sucha góra co wy na to czekam na wiadomosci z godzinówka jak komu pasuje i ewentualnie inna trasą. Propozycje przesyłajcie do godziny 17 w sobote wtedy bedzie juz godzina no i oczywiscie zbiórka pod żyrfa pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.