biker90 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 oj będzie się działo tylko tą godzinę potwierdzić trzeba Jeśli chcemy to ognisko na Stargańcu robićto jak mówiłem jakąś podpałkę i jedzenie trzeba nam. Dobra Ja wezmę trochę gazet i zapalarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Jeśli mamy robić ognisko/grila lub zrobić postój w rybaczówce to fajnie byłoby się spotkać trochę wcześniej niż o 17... może o 16? No i niech każdy weźmie ze sobą jakąś kasę na prowian lub napoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Jeśli mamy robić ognisko/grila lub zrobić postój w rybaczówce to fajnie byłoby się spotkać trochę wcześniej niż o 17... może o 16? No i niech każdy weźmie ze sobą jakąś kasę na prowian lub napoje Ja dam radę dopiero na 17 Ja dam radę dopiero na 17 Co tak tu cicho?? Skorpion jak tam sprawy organizacyjne?? pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 no tak bd najlepiej, kupić gdzieś bliższej miejsca biwaku niż z tym jeździć na plecach. Na Ligocie jest Lewiatan przy Akademikach, a stamtąd to już tylko 4kilosy tylko na Starganiec, zależy którędy jeszcze bd jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Witam wyszystkich i zapraszam jutro na godzine 16 45 pod zyrafa 15 min dla spóznialskich bedzie i o 17 wyjeżdzamy .Wejscie ze soba cos do podpałki jakies zapałki czy cos zestaw małego piromana hehe .Tym razem bedzie to piknik z ogniskiem na mecie wiec kiełbaski(wuszty) i cos do tego tez możecie zabrac a jak nie to zrobimy zakupy po drodze w trasie kto nie lubi kiełbas niech wezmie stejki heheh . Niech moc 2 koł bedzie z wami pozrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 A wódka będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 A wódka będzie ? No w domu jak wrócisz hehe a ponoc sportowcy nie pija hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No w domu jak wrócisz hehe a ponoc sportowcy nie pija hehe Ponoc i jak nikt nie widzi Wiec jak rozumie, na jutro mamy opcje lasy kochlowickie i starganiec tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke28 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Jak ktoś będzie miał ochotę dołączyć, będę śmigał przez 3 stawy, zatrzymam się koło knajpy Wiocha tak na 16:00, z 15min poczekam, i jadę przez Park Kościuszki. I następnie udaję się w kierunku wpkiw pod żyrafę, mogę się też nieco spóźnić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ino brandki za wielki niy robcie co lasu niy z chajcujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 No to Panowie i Panie Takze sie zjawie;) Oby sie wszystkie nasze plany udaly. Zapowiada sie arcyciekawe popoludnie:) Moze jeszcze final LM wspolne ogladamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 to jak z tym ogniskiem w końcu? Kupujemy te kiełbachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 to jak z tym ogniskiem w końcu? Kupujemy te kiełbachy? Osobiscie nic nie kupuje, ale na ognicho najprawdopdoobniej sie bede pisal. Jak sie zdecydujemy to mozna przeciez na chwilke gdzies podjechac i zaopatrzyc sie. A wozenie kielbas czy innych pasztetow jest niezdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
softnet Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Osobiscie nic nie kupuje, ale na ognicho najprawdopdoobniej sie bede pisal. Jak sie zdecydujemy to mozna przeciez na chwilke gdzies podjechac i zaopatrzyc sie. A wozenie kielbas czy innych pasztetow jest niezdrowe Podczas 'podróży' się coś kupi:) Ja powoli się zbieram. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ja jeszcze jem obiad, ale dla mnie to 7min do zyrafy. Do zobaczenia! pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Widzę , że jako pierwszy wstawię podziękowania Wszystkich i każdego z osobna - było wspaniale i smacznie . Nie pamiętam kiedy ostatni raz bawiłem się tak dobrze jak dzisiaj - dziękuję. Marcin chylę czoło, za pomysł i realizację... i proszę o więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dziekuje Wam za milutkie popoludnie. Normalnie dowcipy Karpika (sorki jak myle- nie mam glowy do ksyw/imion) przejda do historii. Osobom, ktore nie dojechaly dzisiaj maja czego zalowac. Prosze jedna fotke, grupowa. Po reszte zglaszac sie na pw badz na gg. Pozdrawiam PS- w profilu mialem nieaktualny nr gg. Zaktualizowalem. Mozna pisac na gg juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke28 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dzięki za udany wypad, karpik75 myślałem że to ja pierwszy napiszę, jednak szybciej dotarłeś do domu Realizacja pomysłu Marcina udana w 100% tylko pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Wiesz Luke28 ja mieszkam całkiem niedaleko od miejsca gdzie się rozjeżdżaliśmy no to teraz mam fotkę poglądową na mój bebol... muszę go rozjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Witam wszystkich, ja już dotarłem do domu Dziękuje Wam wszystkim za dzisiejszy wypad. Szczerze powiedziawszy z powrotem było znacznie ciekawie. Trasa bardzo miła i szybka. Jeszcze raz dziękuje i do następnego. Karpik jak tam Cube? pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 dzieki za wypad, bez przygod sie nie obylo: patyk w szprychach, urwany pedal i zablokowana v-ka. Jak to sie mowi bez przygod nie ma podrozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ja najdlej miałem ale jakos dojechałem wrociłem 20 min temu hamulec tylni juz poszedł całkiem.Chciałem podziekowac ekipie za super zgranie ciesze sie ze ten pomysł wypalił i udał sie w 100% no i oczywiscie pobilismy rekord 10 osób nie ma to jak siła grupy pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
softnet Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ja najdlej miałem ale jakos dojechałem wrociłem 20 min temu hamulec tylni juz poszedł całkiem.Chciałem podziekowac ekipie za super zgranie ciesze sie ze ten pomysł wypalił i udał sie w 100% no i oczywiscie pobilismy rekord 10 osób nie ma to jak siła grupy pozdrawiam Marcin Również dzięki wszystkim, i Tobie skorpion za organizację BYŁO SUPER:) Do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dzięki Zyziu, Cubuś spisał się jak zwykle świetnie Przygody przygodami, ale najważniejsze że wszyscy dotarli do domów cali i zdrowi i jak mniemam pełni pozytywnych wibracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Podziekowania dla wszystkich obecnych, za bardzo udany wspolny wypad. Oby wiecej takich wycieczek i moze w wiekszym gronie ? ( beda kolejni do zbierania drewna ) A Wera dala rade do samego konca ; troche zmachana, odstawiona prawie pod sam dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.