Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Odnosnie wiekszego wypadu typu wisła pszczyna czyli 100km bedzie info z terminem wyjazdu jak na razie krótkie odcinki by poznac ludzi i poznac ich możliwosci kondycyjne zeby zgrac pózniej to w wypadzie do wisły itp wiec jeżeli odpowiada wam taki wypadzik zapraszam w sobote :)

100km w jeden dzień zrobi każdy, bez względu na kondycję, tymbardziej jeśli się jedzie w grupie. Jedynie jeśli bardzo ktoś będzie nie chciał jechać, to wtedy będziemy go ciągnąć :D

100km w jeden dzień zrobi każdy, bez względu na kondycję, tymbardziej jeśli się jedzie w grupie. Jedynie jeśli bardzo ktoś będzie nie chciał jechać, to wtedy będziemy go ciągnąć :D

jak uciagniesz 110kg zwłoki człowieka czyli mie to mówie ci pudzian i jade hehe

na paprocany zdecydowanie w dwie strony wyjdzie dalej niz 50km,z paprotek to juz rzut beretem na pszczyne. Moze lasy panewnickie tamtejsze zrodelko i stara kuznia i starganiec co wy na to? Tu sie powinnismy zmiescic w te 50km

Lasy panewnickie, troche Rudy Sl, i tereny jakie piszesz wyszlo mi jakos okolo 60km.

Zrobic sie zrobi, ale w jakim czasie i jednak nie kazdy da rade setke strzelic w jeden dzien, bo mozna odpasc po polowie dystansu, jesli jedzie sie bez przygotowania chociaz malego i bez zabezpieczenia w formie detki ;)

jak uciagniesz 110kg zwłoki człowieka czyli mie to mówie ci pudzian i jade hehe

Linka i jedziemy :D

no normalnie chce to zobaczyc :D

Czyli jak rozumiem Ty zabierasz linke, a ja ciagne, jakby co ;)

rude sl to tylko z nazwy zahaczymy przy batorym jak ta trase wybierzemy. Jak startuje spod netto w chorzowie to wychodzi ok.50km fakt w kato mam koncowy przystanek moze dlatego tak wychodzi. Do chorzowa niecala dyszka jest spod wyspianskiego. Te papropki bardziej do mnie przemawiaja, ale niech sie inni wypowiedza gdzie chca jechac

Spoko Devilek wszystko sie ogarnie :D

Nie sadze, aby moglo byc inaczej ;)

Paprotki takze kazdy ogranie, bo tam jest latwa droga z tego co pamietam, a juz jakis czas tam nie bylem. Lasy kochlowickie takze moga byc, albo i lajtowo przejazd przez Doline 3 Stawow na Rybaczowke. Wrocic mozna przez Park Kosciuszki, centrum. Trasa latwa, dla kazdego.

Nie sadze, aby moglo byc inaczej ;)

Paprotki takze kazdy ogranie, bo tam jest latwa droga z tego co pamietam, a juz jakis czas tam nie bylem. Lasy kochlowickie takze moga byc, albo i lajtowo przejazd przez Doline 3 Stawow na Rybaczowke. Wrocic mozna przez Park Kosciuszki, centrum. Trasa latwa, dla kazdego.

Ja bym był za ligota, ruda i te rejony bardziej na zachód bo 3 stawy, rybaczówka(janina) są już tak oklepane...

ja tez jestem za :)

Co tu się dzieje?! Wielkie poruszenie, szykuje się zatem świetna sprawa :D Skorpion, tu się robi naprawdę duży młyn. Wnet forum trzeba będzie zakładać:P

co do soboty to po 16:30 będę najlepiej za piętnaście 17 bądź ewentualnie 17 :D

Dziękuje

pozdrower

Co tu się dzieje?! Wielkie poruszenie, szykuje się zatem świetna sprawa :D Skorpion, tu się robi naprawdę duży młyn. Wnet forum trzeba będzie zakładać :P

co do soboty to po 16:30 będę najlepiej za piętnaście 17 bądź ewentualnie 17 :D

Dziękuje

pozdrower

O to chodziło by fajni ludzie byli jak wy i atmosfera jak wielka rodzina :)a ekipa szykuje sie chyba najwieksza jak była dotychczas na wypadach ale to sie okaze juz w sobote a co do forum to sie pokombunuje jak bedzie tak daleko już :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...