biker90 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 jak z parku bd jedziemy to przez batory mozna jechac moze ktos ma ciekawszy pomysl. Mozna jeszcze na Ledziny lub na staw janina(blizej). Zobaczy sie pewnie ktos bd mial ciekawsza propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Odnosnie wiekszego wypadu typu wisła pszczyna czyli 100km bedzie info z terminem wyjazdu jak na razie krótkie odcinki by poznac ludzi i poznac ich możliwosci kondycyjne zeby zgrac pózniej to w wypadzie do wisły itp wiec jeżeli odpowiada wam taki wypadzik zapraszam w sobote 100km w jeden dzień zrobi każdy, bez względu na kondycję, tymbardziej jeśli się jedzie w grupie. Jedynie jeśli bardzo ktoś będzie nie chciał jechać, to wtedy będziemy go ciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 100km w jeden dzień zrobi każdy, bez względu na kondycję, tymbardziej jeśli się jedzie w grupie. Jedynie jeśli bardzo ktoś będzie nie chciał jechać, to wtedy będziemy go ciągnąć jak uciagniesz 110kg zwłoki człowieka czyli mie to mówie ci pudzian i jade hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 no normalnie chce to zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 musze sprostować date co do wyjazdu do pszczyny , to sobota 9 czerwiec , sorki za błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 grzegorz date sie wspolnie ustali bo jak widac kazdemu inna odpowiada, ale fakt najlepiej jakby byla to sobota i jeszcze jakby pogoda dopisala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 na paprocany zdecydowanie w dwie strony wyjdzie dalej niz 50km,z paprotek to juz rzut beretem na pszczyne. Moze lasy panewnickie tamtejsze zrodelko i stara kuznia i starganiec co wy na to? Tu sie powinnismy zmiescic w te 50km Lasy panewnickie, troche Rudy Sl, i tereny jakie piszesz wyszlo mi jakos okolo 60km. 100km w jeden dzień zrobi każdy, bez względu na kondycję, tymbardziej jeśli się jedzie w grupie. Jedynie jeśli bardzo ktoś będzie nie chciał jechać, to wtedy będziemy go ciągnąć Zrobic sie zrobi, ale w jakim czasie i jednak nie kazdy da rade setke strzelic w jeden dzien, bo mozna odpasc po polowie dystansu, jesli jedzie sie bez przygotowania chociaz malego i bez zabezpieczenia w formie detki jak uciagniesz 110kg zwłoki człowieka czyli mie to mówie ci pudzian i jade hehe Linka i jedziemy no normalnie chce to zobaczyc Czyli jak rozumiem Ty zabierasz linke, a ja ciagne, jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Spoko Devilek wszystko sie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 rude sl to tylko z nazwy zahaczymy przy batorym jak ta trase wybierzemy. Jak startuje spod netto w chorzowie to wychodzi ok.50km fakt w kato mam koncowy przystanek moze dlatego tak wychodzi. Do chorzowa niecala dyszka jest spod wyspianskiego. Te papropki bardziej do mnie przemawiaja, ale niech sie inni wypowiedza gdzie chca jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Spoko Devilek wszystko sie ogarnie Nie sadze, aby moglo byc inaczej Paprotki takze kazdy ogranie, bo tam jest latwa droga z tego co pamietam, a juz jakis czas tam nie bylem. Lasy kochlowickie takze moga byc, albo i lajtowo przejazd przez Doline 3 Stawow na Rybaczowke. Wrocic mozna przez Park Kosciuszki, centrum. Trasa latwa, dla kazdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
softnet Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nie sadze, aby moglo byc inaczej Paprotki takze kazdy ogranie, bo tam jest latwa droga z tego co pamietam, a juz jakis czas tam nie bylem. Lasy kochlowickie takze moga byc, albo i lajtowo przejazd przez Doline 3 Stawow na Rybaczowke. Wrocic mozna przez Park Kosciuszki, centrum. Trasa latwa, dla kazdego. Ja bym był za ligota, ruda i te rejony bardziej na zachód bo 3 stawy, rybaczówka(janina) są już tak oklepane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ok jak na gospodarza przystało zeby było uczciwie proponuje lasy panewnickie co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mi tam pasi. Jakis wuszt bierymy i ognicho na stargancu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 mi pasuje, będę miał bliżej do domu, przez co dłużej pojeżdżę z ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Doline 3 stawow i Rybaczowke znam na pamięc ( w koncu zaliczyłam tam dzwona bo na maxa na pamieć jechałam a oni se zwir wysypali ;D ) , fajna spokojna trasa Lasy panewnickie też mogą być mam rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mi tam pasi. Jakis wuszt bierymy i ognicho na stargancu ? możemy jak znacie miejsce gdzie ognizko zrobic nie ma problemu meta bedzie piknik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 3 stawy, też fajny koncept, i piwko w rybaczówce na Giszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 3 stawy, też fajny koncept, i piwko w rybaczówce na Giszu moze zrobmy tak spotkajmy sie pod zyrafa w sobote zobaczymy ile osob i jak kto sie bedzie jak czuł i ustalimy ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 tylko godzinę ustalmy, a Ty Marcin pogodę zamów ...bo ludzie jak widać już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 3 stawy, też fajny koncept, i piwko w rybaczówce na Giszu Jestem za Ale ok, niech sie reszta takze wypowie, jak to widza. A na stargancu nie byloby problemu z "malym" ogniskiem. Chyba, ze ktos chce grilla ciagnac Dobranoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ja tez jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ja tez jestem za Co tu się dzieje?! Wielkie poruszenie, szykuje się zatem świetna sprawa Skorpion, tu się robi naprawdę duży młyn. Wnet forum trzeba będzie zakładać co do soboty to po 16:30 będę najlepiej za piętnaście 17 bądź ewentualnie 17 Dziękuje pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Co tu się dzieje?! Wielkie poruszenie, szykuje się zatem świetna sprawa Skorpion, tu się robi naprawdę duży młyn. Wnet forum trzeba będzie zakładać co do soboty to po 16:30 będę najlepiej za piętnaście 17 bądź ewentualnie 17 Dziękuje pozdrower O to chodziło by fajni ludzie byli jak wy i atmosfera jak wielka rodzina :)a ekipa szykuje sie chyba najwieksza jak była dotychczas na wypadach ale to sie okaze juz w sobote a co do forum to sie pokombunuje jak bedzie tak daleko już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Starganiec i ognisko, to może jakieś kiełbachy bierzemy? To co 17 pod żyrafa skorpion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 jak mawiał Jurek Owsiak "będzie się działo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.