Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam dlatego sie dostosuje do innych i nie mam z tym problem zadnego. Co napisze to zle, tylko ty masz z tym problem. Widac ze wcale nie zalezy ci na atmosferze itp. tylko na ... Bd w sb to zobaczysz

Biker ty czytaj co piszesz na forum pomówienia są karane wiec za ten tekst mozesz miec juz w papierach narobione a straszyc to nie ten portal

Widzę, że zrobiło się tutaj trochę nerwowo. Ogólnie też preferuję jazdę rekreacyjną, do szalenczej jazdy trzeba osoby o podobnych predyspozycjach i to w bardzo mało licznej grupce by nikt nie odstawał.

Niestety jak widzisz pewne osoby nie umia sie zachowywac a ja nie bede akceptował takiego zachowania wiec zareagowałem

jesli ktos z reszty ekipy poczuł sie urażoony to przepraszam.Mam nadzieje ze widzimy sie wkoncu irku na wypadzie ??hehe

Zapraszam w sobote wszyskich chętnych pojezdzic i rozruszac sie z nami na wypadzie oczywiscie spotykamy sie pod zyrafa godzina popołudniowa bedzie jeszcze ustalana wiec jeżeli macie czas i ochote wybrac sie w gronie na wypad w miłej atmosferze a jak na razie było fajnie zapraszam i pozdrawiam Marcin

No niestety mnie w sobotę popołudniu nie uda się przybyć ( choć bardzo bym chciał), ale za to może rano gdzieś śmignę na mały wypadzik . Pytanie nie z tej beczki potrzebuje ktoś klej do gwintów ( niebieski ) trochę mi zostało i szkoda wyrzucić, firma BERNER (tylko dla przemysłu).

Właśnie nadrobiłem zaległości w temacie. Panowie, po co ta spina? Jeśli biker90 pisze że się dostosuje, to nie widzę problemu. Wszystko można dogadać, tylko trzeba wykazać odrobinę dobrej woli - a tej jak mniemam, nikomu tu nie brakuje :)

Jeśli mam jechać do Pszczyny, to ja nie patrzę na licznik prędkości, tylko pokonanych kilometrów ;) Jedziemy razem w tempie najwolniej pedałującego - to ma być wypad czysto turystyczny. Dla mnie nie problem jechać i 8 godzin byle w dobrym towarzystwie i fajnym klimacie. Możemy wrócić pociągiem i gra muzyka. A jeśli ktoś chce jechać szybko... to niech jedzie i poczeka na miejscu, no chyba że jedzie się we dwoje, to wtedy nie ma miejsca na jazdę solo.

Odnośnie sobotniego zlotu. Proponuję abyśmy spotkali się ok. 16 - bedę mógł spokojnie z Wami pojeździć i wrócić do domu o jakiejść rozsądnej godzinie. Zjazd na chatę planuję ok.20. Jeśli jedzie ktoś z okolic Piotrowic, Ochojca, Ligoty to proponuję umówić się w jakimś miejscu na trasie i dotrzeć na miejsce wspólnie. Jeśli jest ktoś chętny, to proszę pisać na prv lub na gg. Ja będę jechał prawdopodobnie z Irkiem (softnet), ale miejsca dla w peletoni starczy dla wszystkich :)

Marcin, ogarnij temat spotkania tak jak to robisz zwykle (czyt. świetnie) i zapodaj info o godzinie.

Następny co dobrze mówi. Ciągle mówię, że się dostosuje więc nie problemu żadnego. Jak coś to gdzie i o której na Ligocie/ Ochojcu konkretniej się zgadujemy? Proponowałbym tak godzinę wcześniej się spotkać by nie gonić, jeśli pod żyrafą zbiórka o 16 to na Ochojcu/Ligocie o 15 i na spokojnie.

A co Pszczyny to jedziemy lasem więc zawsze można większą ilość postoi robić, wolniej jechać nikt nas nie goni przecie, nie ma aut tylko przyroda i ekipa, z którą jedziemy

W sobotę to najlepiej mi pasuje 17 ale żeby był kompromis to będę na 16:30 ale może 10 min mogę się spóźnić :P Do zobaczenia w sobotę. Co do Pszczyny to kiedy chcecie jechać? Ja zaproponuje 27maja ponieważ wszyscy mają wolne są to zielone świątki, może wtedy?

pozdrower

25-27.05 to weekend który spędzam z moim synem, tak że ja w tym czasie odpadam.

Jak już pisałem wczesniej, mi osobiście pasowałby bardziej czerwiec, może 07.06 (to dzieńjest wolny od pracy). To tylko luźna propozycja.

normalnie czytałem z zapartym tchem rozwój wydarzen w temacie hehe

a tak powaznie w sobote mnie nie bedzie , ide na impreze , a co do pszczyny to ja moge wybrac sie 8 czerwca , droga nie jest trudna i w połowie to asfalty , długosc w obie strony z Katowic to ok 100km , jechac moga wszyscy , skorpion ty tez i ewentualnie osoby ktore nie beda miały sił na powrot rowerem wroca pociagiem cena biletu ok10zł + 5 za rower , czas przejazdu nieistotny byle w tym samym dniu wrocic do domu :laugh:

normalnie czytałem z zapartym tchem rozwój wydarzen w temacie hehe

a tak powaznie w sobote mnie nie bedzie , ide na impreze , a co do pszczyny to ja moge wybrac sie 8 czerwca , droga nie jest trudna i w połowie to asfalty , długosc w obie strony z Katowic to ok 100km , jechac moga wszyscy , skorpion ty tez i ewentualnie osoby ktore nie beda miały sił na powrot rowerem wroca pociagiem cena biletu ok10zł + 5 za rower , czas przejazdu nieistotny byle w tym samym dniu wrocic do domu :laugh:

Nie wiem czy ten rower przetrzyma taka trase a nie chce sprawiac nikomu kłopotu licze na ciebie grzesiu jesli chodzi o pszczyne :)

Witam, moja miejscowość widzę też zalicza się do tego tematu, tak więc chętnie kiedyś mogę wpaść coś pokręcić.

Tak w ogóle spytam, bo widzę że dystanse np. do Pszczyny planujecie spore - ma ktoś może obeznanie jak trafić od nas do Wisły? Można kiedyś zrobić jakiś wypad ;)

Napiszcie konkretnie chłopaki gdzie w sobotę chcecie jechać ?.Z racji tego że mam rower przystosowany w zasadzie na asfalt to osobiście wolałbym pojeżdzić asfaltem,ale jakiś szuter w ostateczności może być.Odnośnie Pszczyny to jechałem już tam kilkanaście razy,nawet nie poczujecie tych 100 km w nogach :).Jest kilka dróg którymi można dojechać do Pszczyny.Wybrał bym się z wami ale z racji tego że droga tam dość wyboista to sobie odpuszczę.Chyba że ktoś tak samo jak ja woli asfalt to chętnie się wybiorę w jakimś towarzystwie.

Wiem jak dojechać do Wisły,jechałem tam już kilka razy :)

Napiszcie konkretnie chłopaki gdzie w sobotę chcecie jechać ?.Z racji tego że mam rower przystosowany w zasadzie na asfalt to osobiście wolałbym pojeżdzić asfaltem,ale jakiś szuter w ostateczności może być.Odnośnie Pszczyny to jechałem już tam kilkanaście razy,nawet nie poczujecie tych 100 km w nogach :).Jest kilka dróg którymi można dojechać do Pszczyny.Wybrał bym się z wami ale z racji tego że droga tam dość wyboista to sobie odpuszczę.Chyba że ktoś tak samo jak ja woli asfalt to chętnie się wybiorę w jakimś towarzystwie.

Oj to chyba musisz się podzielić jak się jedzie i którędy ;).

Osobiście często bywam w górach, ale samochodem. Trasa do Wadowic jest praktycznie niemożliwa pomijając szosę, do tego szybkie odcinki autostrady i średnicówek są nie do przejścia :/. Do Wisły słyszałem, że się da, jakoś terenem. Muszę skminić taką opcję;)

Oj to chyba musisz się podzielić jak się jedzie i którędy ;).

Osobiście często bywam w górach, ale samochodem. Trasa do Wadowic jest praktycznie niemożliwa pomijając szosę, do tego szybkie odcinki autostrady i średnicówek są nie do przejścia :/. Do Wisły słyszałem, że się da, jakoś terenem. Muszę skminić taką opcję ;)

Zapodaj mi na priva swojego maila to podeślę Ci loga z mojego licznika GPS

Zazwyczaj jest tak że jak sie juz zbieramy ustalamy trase razem na miejscu lecz trasy nie wieksze niż 50-60 km droga poł na poł czy troche terenu lesnego i asfaltu :)

Eastern, do Wisły jest ok 100km mniej więcej jedzie się dokładnie tak jak do Pszczyny, później na Goczałkowice i znaleźć Wiślany Szlak Rowerowy (jest on po drugiej stronie tamy) i tym szlakiem sie jedzie już do samej Wisełki gdyby nie noga to zabrał bym się z Wami, a tak to jutro do ortopedy idę i będę wiedział chyba ile te śruby będę miał

Odnosnie wiekszego wypadu typu wisła pszczyna czyli 100km bedzie info z terminem wyjazdu jak na razie krótkie odcinki by poznac ludzi i poznac ich możliwosci kondycyjne zeby zgrac pózniej to w wypadzie do wisły itp wiec jeżeli odpowiada wam taki wypadzik zapraszam w sobote :)

A na sobote juz jakis plan jest ? Mi raczej odpadna zawody w Radzionkowie :/ z powodu pracy, ale jakas 50, mozna by zrobic, jak pogoda bedzie. 16:30 bylaby idealna godzina, tak nie za pozno. Moze jezioro na Paprocanach ? Ale droge pamietam tylko do polowy :P

Czekam do piątku do godz 22 na propozycje godzin wyjazdu w sobote.Więc info bedzie po 22 w pitek o której widzimy sie w sobote odnosnie trasy mam nadzieje ze uzgodnimy jak zawsze razem ale mysle tak 50 km łacznie można zrobic co wy na to :)

na paprocany zdecydowanie w dwie strony wyjdzie dalej niz 50km,z paprotek to juz rzut beretem na pszczyne. Moze lasy panewnickie tamtejsze zrodelko i stara kuznia i starganiec co wy na to? Tu sie powinnismy zmiescic w te 50km

Dobry pomysł:) Szczególnie, że ja z Katowic hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...