wojciecho Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ile km nakreciliscie hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Trasa, którą trzasnęliśmy z Markiem -> http://www.endomondo.com/workouts/218946539/5799208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Całkiem fajny dystansik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ja będę o 11, biały Kross. Kiedy to ma być? Bo w rozpisce są Srebrne Stawy w Bytomiu, a to całkiem co innego Ups, sorki ... Pomyliły mi się lokalizacje. Przepraszam za wprowadzenie w chwilowy błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Dzięki za wypad. W nastepny weekend zapraszam do zabrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 kiedy macie kolejny wypad? można dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 kiedy macie kolejny wypad? można dołączyć? Ja na pewno będe się wybierał jak dojdą mi do tego czasu dętki... Jasne że można dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 jedzie ktoś gdzieś jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszBialas Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Cześć Jestem z Chorzowa. W jakie dni najczęściej śmigacie? Ja lubię środek tygodnia jakoś tak... Kilka ostatnich trasek jakie zrobiłem i można polecić (głównie szosa): http://www.endomondo.com/workouts/221674134/4109374 - kółko Chorzów do Orzesza, Gostyń, Mikołów, Chorzów http://www.endomondo.com/workouts/220255116/4109374 - kółko Chorzów, Świerklaniec, Miasteczko Śląskie, Tarnowskie, Chorzów Jak macie jakieś fajne pomysły na szosowe trasy w naszym rejonie tak w okolicach 50-80 km do podzielcie się. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Hej, też się chętnie dołączę w jakiś weekend jeśli oczywiście damskie towarzystwo mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Tomasz jezdzisz na szosie wiec odwiedz watek piekarski , tam koledzy jezdza na szosach Paulina , zajrzyj do watku piknikowego a jak wolisz szybsza jazde i dalsze wypady to sledz watek bikersow , grupa jest z Katowic pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Hej, też się chętnie dołączę w jakiś weekend jeśli oczywiście damskie towarzystwo mile widziane. Siema, Ja bym z chęcią jutro wyskoczył z rana, tylko jak dla mnie więcej terenu mniej szosy. Oczywiście damskie towarzystwo mile widziane. Gdzie chcecie wyskoczyć? gdzieś lokalnie? Czy gdzieś dalej w góry? Jeśli lokalnie no to ja znam ciekawą trasę w Zabrzu o której pisałem trochę wcześniej. Średnia prędkość 15-20km/h. Jestem też otwarty na propozycje Pzdr i czekam na info. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 witam was po małym urlopie w górach widze coraz wiece ludzi tu przybywa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja tez właśnie dziś wróciłem z urlopu,,może ktoś ma cheć np.jutro pokręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja tez właśnie dziś wróciłem z urlopu,,może ktoś ma cheć np.jutro pokręcić? ...a dziś nie pokręcisz? Ja ruszam za 25 minut z Bytomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dziś odpada,bo wrociłem w nocy z podrozy,spanie łamie dzis tak troszke trzeba odpocząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 wojciecho nie ma co odpoczywać, na rowerku sie odpoczywa Dziś odpada,bo wrociłem w nocy z podrozy,spanie łamie dzis tak troszke trzeba odpocząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nie ,nie to nie takie łatwe nie spać ponad 24godziny.przemieszczać sie miedzy krajami....organizm odmawia...wysiłku jutro ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morriseq Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tutaj Bytom się kłania, konkretnie Sójcze vel. Stroszek. Wolny ten weekend. Robimy coś, działamy coś, jedziemy gdzieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 dziś (poniedziałek 5 sierpnia) kto ma ochotę na wspólne kręcenie od około godziny 15... kierunek do zgadania jak coś to zapraszam do zgadania na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ma ktoś dzisiaj ochotę na wspólne kręcenie? Okolice bytomia mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ma ktoś dzisiaj ochotę na wspólne kręcenie? Okolice bytomia mtb jak jeździsz na MTB to pisz w wątku "bikersi zapraszają...." myśmy się tam dzisiaj zgadywali (sam jestem z Bytomia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.