Fishak Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam, być może się dołączę w sobotę , jestem z mikołowa i jadę lasem obok ligoty/stargańca a potem już na Chorzów , jakby ktoś jechał tamtą stroną to chętnie dołączę . Takie relaksacyjne kołowanie może być raz na jakiś czas . Napisane było że wiek nie gra roli także moje osiemnaście chyba nikomu nie bd przeszkadzać : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam, być może się dołączę w sobotę , jestem z mikołowa i jadę lasem obok ligoty/stargańca a potem już na Chorzów , jakby ktoś jechał tamtą stroną to chętnie dołączę . Takie relaksacyjne kołowanie może być raz na jakiś czas . Napisane było że wiek nie gra roli także moje osiemnaście chyba nikomu nie bd przeszkadzać : ) No z mika masz troche wiec nie ma problemu zaraszam wpadaj :)tylko czy pogoda bedzie bo cos widze za maja być opady oby nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mallutky Napisano 10 Maja 2012 Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Muszę częściej śledzić to forum. Może się kiedyś z wami wyboirę, ale niestety soboty mi nie pasdują raczej niedziele. Lubię jeździć po lesie, ale nie pogardze asfaltem na mało uczęszczanych drogach. w km od 20-80 Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Chciałem poinformowac wszystkich iż zbiórka bedzie w godz popołudniowych czyli godz 17 pod zyrafa lecz gdy bedzie lało wypad ten odłożymy na inny dzien pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Cześć wszystkim. Pogoda w ten weekend nie będzie rozpieszczała. Prawdopodobnie wyjazd w sobotę może się nie odbyć z racji pogody. Ma padać i to jutro przez cały dzień. W niedziele ma być o wiele lepie. Jutro może się jeszcze coś pozmieniać, także bądźcie czujni i zaglądajcie na forum. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!! pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Blado to dzisiaj widzę http://www.pogodynka...chorzow_chorzow (korzystam z tej strony od lat i zazwyczaj się sprawdza) ...a jutro też nie zapowiada się za wesoło Tak, że spotkanie miałoby sens dopiero za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 jesli jutro bedzie wzglednie to sie tez wstawie na zbiorke. a co do pogody to ma taka byc przez około 2 tygodnie , wiec za tydzien moze tez nie wypalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Za tydzień to ja już wolnego weekendu nie mam.. :< Może jutro co ogarniemy ma być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Z wiadomych przyczyn dzisiejszy wypad odwołany ale dziekuje za zainteresowanie i angaż innych osób.Jesli chodzi o jutrzejszy dzień dam znac do godz 12 co i jak pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Z wiadomych przyczyn dzisiejszy wypad odwołany ale dziekuje za zainteresowanie i angaż innych osób.Jesli chodzi o jutrzejszy dzień dam znac do godz 12 co i jak pozdrawiam Marcin organizuj organizuj wg prognoz ma byc zimno ok 12 stopni ale nie ma byc deszczu wiec mozna pokrecic gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 organizuj organizuj wg prognoz ma byc zimno ok 12 stopni ale nie ma byc deszczu wiec mozna pokrecic gdzies Dokładnie, także jutro o 17 pod żyrafą w Katowicach się spotykamy. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witam z racji nagłych ataków o jutrzejszy wypad i prózb by cos wypaliło zapraszam jutro na 17 tam gdzie zwykle mamy zbiorke czyli zyrafa .Wiec tak jak kolega Zyziu mówi odpalajcie maszayny czeka nas trasa powiecie jaka na pewno nie 100km wiec bez obaw reszte ustalimy na miejscu pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Do zobaczenia jutro, 17 pod żyrafą w kato Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jak zdaze z objazdu trasy na family cup, to sie pojawie pod zyrafa Chociaz cos to ciemno widze .... Jakby co, to czarno-zloty Scott ; retro mtb z zmianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Pogoda dopisuje, nie będzie dzisiaj padać, także o 17 pod żyrafą widzimy się!! pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Chciałem podziekowac wyszystkim za dzisiejszy wypad jak widac coraz wiecej ludzi pojawia sie i kazdy liczy inny skład zapraszam na następne pozdrawiam Marcin Chciałem podziekowac wyszystkim za dzisiejszy wypad jak widac coraz wiecej ludzi pojawia sie i kazdy liczy inny skład zapraszam na następne pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ja takze dziekuje za wspolne rowerowanie Milo bylo poznac i mam nadzieje, ze jeszcze sie spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 dzieki rowniez za przejazdzke i miła atmosfere , mi pykło 55 km takze cos tam w nogach juz poczułem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Chciałem wszystkich z góry przeprosić, że nie pojawiłem się. Bardzo chciałem być, ale w ostatniej chwili wypadła ważna sprawa. Do następnego!! pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke28 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mnie zatrzymały problemy techniczne - rower nieco odmawiał współpracy :/ I nie mogłem się zjawić na miejscu. Myślę że na następny wypad już przyjadę. Pozdro Luke28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja również dziękówka mnie pykło 50km ale nogi to mi odpadały przy 45km ale jakoś dałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Chetnie sie pokaze na nastepnym treningu. Napiszcie tylko czy jezdzicie asfaltami, terenem czy pol na pol, bo nie wiem czy przyjechac na szosie czy mtb. Pozdr Aha moje gg 12057060 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 tak grzebałem w necie i co znalazłem , popatrzcie : http://www.dalekieob...acje.eu/?p=8301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 tak grzebałem w necie i co znalazłem , popatrzcie : http://www.dalekieob...acje.eu/?p=8301 skąd ja to znam hehe 2 tyg temu tak mialem z ekipa takie widoki hehe:) Chetnie sie pokaze na nastepnym treningu. Napiszcie tylko czy jezdzicie asfaltami, terenem czy pol na pol, bo nie wiem czy przyjechac na szosie czy mtb. Pozdr Aha moje gg 12057060 zdecyowanie mtb a jazda raczej pol na pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.